PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă: Temperaturile cresc de la o zi la alta şi scăpăm de ploi

Publicat: Sâmbătă, 07 Martie 2015 17:21 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Martie 2015 17:21 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Duminică ne asteapta o vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate. Luni, vremea va fi, in general, frumoasă si cu temperaturi in crestere fata de duminica. Marti, vremea ramane in continuare frumoasă si insorita in jumătatea de nord a ţării, unde temperaturile mai cresc uşor.

Foto: stylonica.com

PROGNOZA METEO. Duminică ne asteapta o vreme frumoasă, cu temperaturi potrivite cu data din calendar, cel putin in orele amiezii, cand mercurul in termometre se avanta spre 11 grade în Dealurile Crişanei şi în Maramureş, 4...6 grade în estul Transilvaniei, sudul Olteniei şi pe litoral. Norii se mai arata numai în sudul extrem şi în sud-vest, unde izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla moderat în regiunile sud-estice, iar dimineaţa, izolat va fi ceaţă in zonele joase de relief.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturi normale pentru acesta perioada vor arata terrmometrele la orele amiezii si in Capitala, adica 7...8 grade. Va fi soare, umbrit trecator de cativa nori, dar fara sa fie amenintatori, in timp ce vantul mai da unele semne de nervozitate.

PROGNOZA METEO. Incepem saptamana viitoare cu vreme, in general, frumoasă si cu temperaturi in crestere fata de duminica. Va fi o zi cu soare si înnorări temporare, mai ales seara în partea de sud-vest şi sud a ţării, unde doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mai ales ploi. În Munţii Banatului şi în grupele vestice ale Carpaţilor Meridionali, pe arii restrânse vor fi posibile ninsori slabe. Vântul se mai simte pe litoral şi în Delta Dunării, iar maximele termice vor fi cuprinse între 6 grade în sudul Olteniei şi pe litoral şi 13 grade în nord-vest şi centru.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Va fi o vreme frumoasa si insorita, luni, si in Capitala, unde temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar vantul va adia placut.

PROGNOZA METEO. Marti, vremea ramane in continuare frumoasă si insorita in jumătatea de nord a ţării, unde temperaturile mai cresc uşor. În restul zonelor, norii se inmultesc şi pe alocuri se vor semnala ploi slabe, iar la munte vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5...6 grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei şi 15 grade în Maramureş. În zonele joase de relief, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi înnorat in Bucuresti, unde trecător se vor semnala ploi slabe, dar regimul termic ramane normal pentru data din calendar, respectiv 8...9 grade, cu vant cel mult moderat.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo vreme vreme ANM vreme caldă Marte
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 mar 19:38
Votează email 0 email
...şi 15 grade în Maramureş. În zonele joase de relief, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-vremea-se-schimba-temperaturile-cresc-de-la-o-zi-la-alta-si-scapam-de-ploi_206677.html#ixzz3TohxoaEx ...
07 mar 19:39
Răspunde | Votează email 0 email
Teodor
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: [email protected]
07 mar 19:23
...in continuare frumoasă si insorita in jumătatea de nord a ţării, unde temperaturile mai cresc uşor. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
07 mar 17:40
...For the Tabbed Widgets plugin: */
jQuery("ul.tw-nav-list").
addClass("clearfix");});

//]]>
/* ...
1
EUR
4.7790
RON
24 Jan
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H