PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine deosebit de caldă. Când se vor întoarce ploile

Publicat: Luni, 04 Noiembrie 2019 16:31 // Actualizat: Luni, 04 Noiembrie 2019 16:31 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării.

PROGNOZA METEO MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2...3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și în jurul a 17 grade în zona deluroasă din Banat. În vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane și submontane aferente, cerul se va înnora treptat începând cu orele serii, iar pe parcursul nopții temporar va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, vor fi posibile descărcări electrice, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe spații mici vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult
senin ziua. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, în special pe creste, unde temporar va sufla tare, cu viteze la rafală de peste 90 km/h, iar la cote mult mai reduse, în a doua parte a intervalului și în vest și nord-vest. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO. Vreme caldă cu temperaturi de vară şi ploi la început de noiembrie. Cum va fi vremea de alegerile prezidenţiale

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării, temperaturile maxime urmând a se încadra între 14...16 grade în Crișana și în Maramureș și 25...26 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse în general între 6 și 14 grade. În sud-vestul, vestul, centrul și în nordul țării, precum și la deal și la munte, cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de
aversă, iar pe arii restrânse, cu precădere în sud-vest, se vor totaliza cantități de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ

Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât cele normale datei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în sud-est, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorări, temporar va ploua, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului și în sudul Banatului, viteze mai mari urmând însă a se înregistra pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în nordul Moldovei și 23 de grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime între 3 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Valorile de temperatură se vor menține peste cele normale perioadei, temperatura maximă fiind de 20...21 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în regiunile intracarpatice, local la munte și pe spații mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse în prima parte a intervalului, local și temporar în vest și nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade.

LA BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 09.11.2019 ORA 08 - 12.11.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată la început în vest, sud-vest și la munte, apoi și în restul teritoriului.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea vremea bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7667
RON
17 Nov
noapte 10 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H