PROGNOZA METEO. Vremea va deveni deosebit de caldă, în zilele următoare. Apoi plouă şi se răceşte din nou

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va încălzi destul de mult, în zilele următoare, astfel că temperatura maximă va urca şi până la 23 de grade Celsius în anumite regiuni. 

27 mart. 2017, 17:11
PROGNOZA METEO. Vremea va deveni deosebit de caldă, în zilele următoare. Apoi plouă şi se răceşte din nou

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi faţă de ziua precedentă, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral şi în estul Transilvaniei şi de 22 de grade în sudul Moldovei. Cerul va fi variabil în nord, în nord-est şi în centru precum şi la munte şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar pe parcursul zilei şi în regiunile estice. Temperaturile minime se vor încadra între -4 grade în depresiuni, unde se va formă brumă şi 10 grade pe litoral. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, izolat se va forma ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi faţă de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul litoralului şi 23 de grade în Moldova, poate şi în sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime între 1 şi 10 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil la senins, iar noaptea vor fi înnorări în regiunile nordice şi nord-estice, unde pe arii restrânse va ploua slab, izolat sub formă de aversă. Spre sfârşitul intervalului, în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini de peste 1.800 metri, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în a doua parte a zilei şi noaptea în zona montană înaltă, dar vânt mai alert şi turbulent va fi şi în nordul ţării. 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 21 de grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va răci, în cea mai mare parte a ţării, dar mai accentuat în nord, în centru şi în est, unde valorile termice vor fi în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări temporare şi local va ploua, mai ales sub formă de aversă, în Moldova şi Transilvania, iar după-amiaza şi seara şi în regiunile sudice, unde vor fi posibile şi descărcări electrice. La munte, în special la altitudini de peste 1.500 metri, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi în regiunile estice, dar temporar şi la cote mai reduse şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei şi 20-22 grade în Oltenia şi vestul Munteniei, iar cele minime se vor situa în general între -1 şi -8 grade. Spre sfârşitul intervalului, izolat se va produce brumă în nord, centru şi nord-est. 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate după-amiaza şi seara, când vor fi averse. Vântul va sufla cu unele intensificări spre seară şi la începutul nopţii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice în scădere în regiunile sudice, se vor situa în jurul normelor climatologice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore în sud-vest şi în sud, însă şansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului, nordul moldovei şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 şi 7 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţă, iar în jumătatea de est a teritoriului vor fi condiţii de brumă. 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va răci faţă de zilele precedente. cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 3…4 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. 

TENDINŢA de SÂMBĂTĂ PÂNĂ LUNI. Vremea se va încălzi, devenind caldă pentru începutul lunii aprilie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va creşte spre sfârşitul intervalului, îndeosebi în centrul, nordul şi vestul teritoriului.