PROGNOZA METEO. Vremea va deveni instabilă în zilele următoare. Cum va fi timpul în weekend

PROGNOZA METEO. În următoarele zile, vremea va fi în general instabilă în zonele de deal și de munte, precum și în centrul, nord-estul și local în sudul țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, izolat, grindină. În weekend, vremea va deveni iar călduroasă.

14 aug. 2019, 15:05
PROGNOZA METEO. Vremea va deveni instabilă în zilele următoare. Cum va fi timpul în weekend

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general instabilă în zonele de deal și de munte, precum și în centrul, nord-estul și local în sudul țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, izolat, grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 40 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în toată țara, se vor încadra între 19…20 de grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 31…32 de grade în sudul extrem al țării, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 18 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va deveni instabilă. Cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiază și noaptea, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…31 de grade, iar cea minimă de 16….17 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și noaptea, în zona montană și în regiunile sudice, unde local vor fi averse și, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, precum și asociat ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21…22 de grade în nord și în depresiuni și 29 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 15….16 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni normală termic în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse, mai ales în în zona montană, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai scăzute, spre 6 grade, în depresiuni, unde vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi normală termic și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14….16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte, vor ficondiții pentru ploi slabe, de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă va fi de 15….17 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 19.08.2019 ORA 09 – 22.08.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se încălzească treptat, devenind călduroasă, local caniculară la amiază în zonele de câmpie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va deveni călduroasă.