PROGNOZA METEO. Vremea va fi geroasă în WEEKEND

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în majoritatea regiunilor. În Bucureşti temperatura maximã va fi de -3...-2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -9 grade.

30 nov. 2018, 17:10
PROGNOZA METEO. Vremea va fi geroasă în WEEKEND

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea va fi geroasã. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorãri şi, posibil, fulguieli trecãtoare în nord-estul şi sud-vestul ţãrii. Vântul va prezenta intensificãri mai ales în prima parte a nopţii în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între -15 şi -5 grade, mai scãzute în depresiuni pânã în jurul a -20 de grade. Spre sfârşitul intervalului, izolat vor fi condiţii de ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi geroasã. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab pânã la moderat, iar spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de -10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -9 şi 2 grade, iar cele minime între -16 şi -4 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, pânã în jurul a -20 grade. Cerul va fi mai mult senin, dar în prima parte a zilei în nord-estul şi în extremitatea sud-sud-vesticã a teritoriului, vor fi înnorãri şi, pe arii restrânse, ceaţã posibil asociatã trecãtor cu fulguieli, iar noaptea astfel de fenomene se vor semnala local în sudul şi estul ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri dimineaţa în zona Deltei Dunãrii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea. Temperatura maximã va fi de -3…-2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, dar va avea înnorãri noaptea, când vor fi şi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi geroasã dimineaţa în cea mai mare parte a ţãrii, apoi se va încãlzi faţã de ziua precedentã, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul normelor în vest, nord-vest şi centru, precum şi în zonele de deal şi de munte, în timp ce în restul teritoriului vor fi în continuare mai coborâte. În regiunile sudice şi estice, în prima parte a zilei şi din nou noaptea, vor fi înnorãri şi local ceaţã, posibil persistentã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorãri în special în a doua parte a intervalului în vest şi nord-vest, însã probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -12 şi 5 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -14 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va menţine deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ceaţã mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã de -7…-6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua sã se încãlzeascã, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scãzute în Lunca Dunãrii, spre -3…-2 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 şi 4 grade. Cerul se va înnora în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua. Pe crestele montane vor fi precipitaţii mixte. Izolat se va semnala polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi noaptea vor fi nori joşi sau ceaţã, izolat persistentã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va continua sã se încãlzeascã. Temperatura maximã va fi de 3…5 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã, posibil persistentã.

TENDINTA

MARTI – Vremea va deveni în general închisã. Va ploua, ziua mai ales în jumãtatea de nord-vest a ţãrii, iar noaptea şi în restul teritoriului. La munte se vor semnala precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri pe crestele montane, iar la cote mai reduse şi în Oltenia, Moldova şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 3 grade. În zonele joase din sud şi est, în prima parte a intervalului, pe arii restrânse va fi ceaţã.

MIERCURI, JOI si VINERI – Valorile termice vor avea uşoare variaţii, dar în general se vor menţine în jurul mediilor multianuale caracteristice perioadei. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi ridicatã pe tot parcursul intervalului.