PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare frumoasă. De când începe să se răcească

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării și deosebit de caldă, după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin.

22 oct. 2019, 11:41
PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare frumoasă. De când începe să se răcească

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea se va menține în general frumoasă, iar după-amiaza și deosebit de caldă, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea, va fi prezentă nebulozitatea joasă stratiformă sau ceața, în regiunile estice, unde pe suprafețe mici va fi asociată cu burniță, local în cele sud-estice și doar izolat în restul teritoriului, cu precădere pe văi și în depresiuni. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime între 5 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei până spre -2…0 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, dar în cursul dimineților vor fi condiții de nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

PROGNOZA METEO a iernii. VORTEXUL POLAR aduce ninsori abundente, ger şi viscol. CUM va fi vreme de Crăciun şi Revelion

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării și deosebit de caldă, după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile estice și de sud-est unde, în prima parte a zilei și noaptea, se va semnala nebulozitate joasă stratiformă și ceață, izolat asociate cu burniță. În restul teritoriului doar pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare în Transilvania și Oltenia, în orele dimineților, va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării, iar cele minime între 3 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -2…0 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, dar în a doua parte a nopții se va forma nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va râmâne deosebit de caldă la orele amiezii în majoritatea regiunilor. În estul, sud-estul și local în sudul țării, în prima parte a zilei și din nou noaptea, va fi nebulozitate joasă stratiformă și local ceață, posibil persistentă în Moldova, izolat asociate cu burniță. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin și doar pe suprafețe mici în orele dimineților, în special în Transilvania, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei până spre -1…0 grade.

BUCUREŞTI

Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin, dar în prima parte a zilei și din nou în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade, iar minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Valorile termice diurne vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a teritoriului. În estul și în sud-estul țării, în prima parte a zilei și din nou noaptea, va fi nebulozitate joasă stratiformă și local ceață, izolat asociate cu burniță. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin și doar pe suprafețe mici, în orele dimineților, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime între 3 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei până spre -2 grade.

BUCUREŞTI

Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar în prima parte a zilei și din nou spre sfârșitul intervalului va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO DE DUMINICĂ PÂNĂ MARŢI

Valorile termice diurne vor marca o scădere ușoară și treptată începând din nordul teritoriului, dar se vor menține în general mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va crește spre sfârșitul intervalului, mai ales în nordul țării.