PROGNOZA METEO. Vremea va rămâne închisă, cu condiţii crescute de ploaie

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține în general închisă. Temporar va ploua în cea mai mare parte a țării.

24 sept. 2019, 14:15
PROGNOZA METEO. Vremea va rămâne închisă, cu condiţii crescute de ploaie

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua pe arii extinse la început în vestul, nord-vestul și nordul țării, apoi și în centru și nord-est și cu caracter local în rest. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane, iar trecător și în regiunile estice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime, mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, între 9 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va avea înnorări și temporar, cu o probabilitate mai mare pe parcursul nopții, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

PROGNOZĂ METEO LUNARĂ. A doua lună de toamnă va aduce ploi

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține în general închisă. Temporar va ploua ziua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea cu precădere în jumătatea de est. Ploile vor avea și caracter de aversă, trecător se vor semnala descărcări electrice, iar local se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste, în special ale Carpaților Meridionali, iar la cote mai reduse și în regiunile sudice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 9 și 16 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 21 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
Pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare în jumătatea de est a țării unde local va ploua. În rest cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste, iar trecător și în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 19 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va avea înnorări ziua când, trecător, vor fi condiții de ploaie, iar noaptea se va degaja treptat devenind variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va ameliora semnificativ, astfel încât cerul va fi variabil și doar cu totul izolat va mai ploua slab, cu o probabilitate mai mare în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 16 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 29.09.2019 ORA 09 – 02.10.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât mediile multianuale specifice perioadei. Pe arii restrânse va ploua cu o probabilitate mai mare în nord, nord-vest.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile multianuale specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi mai rdicată spre sfârșitul intervalului.