PROGNOZA METEO. Vremea va rămâne mohorâtă. Cum va fi timpul în weekend

Publicat: Miercuri, 10 Aprilie 2019 17:34 // Actualizat: Miercuri, 10 Aprilie 2019 17:34 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține închisă și temporar vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite izolat de descărcări electrice

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua, iar în regiunile sud-vestice cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat 40 l/mp. Ploile vor fi și sub formă de aversă și, trecător, se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sud-estul și nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă îndeosebi în Moldova, se vor situa, în general, între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant închisă și trecător va ploua, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 7...8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține închisă și temporar vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite izolat de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în regiunile sudice - sud-vestice, 30...40 l/mp. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 10 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menține predominant închisă și temporar, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare închisă și temporar va ploua. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor fi local însemnate, cu precădere în regiunile sud-vestice. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice, precum și la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10  și 18 grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 10 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Cantitățile de apă vor fi local mai însemnate, în special în regiunile sudice. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în sud, centru și la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 10 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 15.04.2019 ORA 09 - 18.04.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor situa în general sub cele normale pentru această perioadă la începutul intervalului, când va mai ploua, apoi vremea se va ameliora.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice se vor situa sub normele perioadei în prima jumătate a intervalului, când va mai ploua, apoi vremea se va ameliora.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vreme vremea bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7600
RON
24 Oct
noapte 9 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H