PROGNOZA METEO. Weekend de foc în toată ţara

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare călduroasă în toată ţară, iar disconfortul termic se va menține ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) atingând pragul critic de 80 de unități.

29 aug. 2019, 20:51
PROGNOZA METEO. Weekend de foc în toată ţara

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil și, îndeosebi după-amiaza și seara, izolat în zonele de deal și de munte și în sud-estul teritoriului vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în nordul litoralului și 36 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață și 23 de grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16…19 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară în vestul și sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil și doar pe spații mici, îndeosebi în zonele montane vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 și 22 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 14…17 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și numai izolat, mai ales la munte, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest și în Delta Dunării.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea călduroasă va persista, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și doar izolat după-amiază la munte, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 și 22 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea călduroasă va persista. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 03.09.2019 ORA 09 – 06.09.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, mai ales în primele zile. Probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai ridicată în regiunile intracarpatice și în zona de munte, cu precădere în a doua parte a intervalului.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă.