PROGNOZA METEO. Weekend friguros, cu vânt puternic şi ploi

Publicat: Vineri, 03 Octombrie 2014 17:12 // Actualizat: Vineri, 03 Octombrie 2014 17:12 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Sfârşitul de săptămână aduce o vreme specific de toamnă, cu temperaturi scăzute, ploi şi vânt, pe alocuri puternic. Nici săptămâna care urmează nu aduce schimbări în tabloul termic.

Foto: evilchiapet.blogspot.com

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea rămâne răcoroasă, încă nu ne încălzim simţitor, iar peste vestul, nord-vestul şi centrul ţării, ca şi peste sud-estul extrem, încă trenează norii, în rest însă predomină soarele. Plouă trecător pe parcursul zilei prin Crişana, local în Maramures, şi, izolat, în Transilvania şi Banat, posibil şi în sudul litoralului. Vântul va fi şi el mai alert pe litoral şi în sudul Banatului, iar la amiază vor fi temperaturi de numai 13 grade în nordul Moldovei, şi doar izolat, în regiunile intracarpatice, se ating 20 de grade la amiază.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi o zi cam răcoroasă, dar destul de însorită şi plăcută ca aspect, fără ploi şi fără vânt agitat. Însă cu numai 17...18 grade în termometre la prânz, faţă de 21, cât ar fi normal în prima decadă de octombrie.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, în aproape toată ţara, iar la amiază vor fi temperaturi de la 13...14 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei până la 20 de grade, izolat, în centru şi nord-vest. Ca aspect, soarele se ascunde după nori doar prin sudul şi vestul ţării, ca şi la munte, unde însă doar izolat plouă slab pe parcursul zilei. Iar vântul dă semne de agitaţie numai în sudul Banatului, în rest este destul de liniştit.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică va fi ceva mai răcoare decât s-ar cuveni la această dată, cu nori, dar şi cu scurte intervale de soare, fără ploi şi fără intensificări de vânt, dar cu numai 17...18 grade în termometre la amiază.

PROGNOZA METEO. Luni încă se mai perindă nori peste regiunile noastre sudice, pe alocuri cad şi câteva ploi slabe, în rest se anunţă o zi însorită şi lipsită de preicpităţii. Vântul rămâne mai alert în sudul Banatului, se mai înteţeşte şi pe litoral, însă în celelalte regiuni adie plăcut,  şi până la amiază se adună în termometre 14 grade în nordul Moldovei, în timp ce în regiunile intracarpatice se ating izolat 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni, soarele împarte cerul cu norii, dar abia după căderea nopţii pot să cadă şi câţiva stropi de ploaie vântul nu se arată prea sprinten şi la prânz vor fi cam 17...18 grade la umbră, uşor mai răcoare decât ar fi normal.

PROGNOZA METEO. Marţi, tot în sudul ţării norii stau mai adunaţi şi lasă pe alocuri ploi slabe, în rest va fi o zi însorită şi lipsită de precipitaţii. Vântul are uşoare intensificări prin sud-vest, sud şi est, dar şi pe crestele montane înalte. Iar temperaturile zilei, încă mai coborâte decât cele normale în regiunile extracarpatice, vor fi cuprinse între 12 grade în regiunile sudice aproape complet lipsite de soare şi 20 de grade, izolat, în vestul mai însorit.

Meteorologii vin cu veşti mai bune pentru următoarele zilei, temperaturile cresc uşor şi devin mai potrivite pentru data din calendar şi în sudul şi estul ţării, iar probabilitatea pentru ploi va fi destul de redusă în toate regiunile, se anunţă zile mai însorite.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 oct 20:21
...soare, fără ploi şi fără intensificări de vânt, dar cu numai 17…18 grade în termometre la amiază, scrie România TV.  VREMEA LUNI, 6 OCTOMBRIE Luni încă se mai perindă nori peste regiunile noastre sudice, pe alocuri...
03 oct 20:20
...soare, fără ploi şi fără intensificări de vânt, dar cu numai 17…18 grade în termometre la amiază, scrie România TV.  VREMEA LUNI, 6 OCTOMBRIE Luni încă se mai perindă nori peste regiunile noastre sudice, pe alocuri...
03 oct 18:02
...şi vânt, pe alocuri puternic. Nici săptămâna care urmează nu aduce schimbări în tabloul termic. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
03 oct 17:39
...vânt, pe alocuri puternic. Nici săptămâna care urmează nu aduce schimbări în tabloul termic. Citește mai departe… Mai...
03 oct 17:26
...şi vânt, pe alocuri puternic. Nici săptămâna care urmează nu aduce schimbări în tabloul termic. …read more ...
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H