Prognoza meteo. Zile de vară, cu minime de 10-15 grade Celsius şi maxime de plajă, apoi furtuni violente şi ninsori la munte

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 17 grade în Dealurile de Vest. Izolat, în regiunile extracarpatice, vor fi condiții de ceață. BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 10...11 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 7 grade.

30 mart. 2024, 13:37
Prognoza meteo. Zile de vară, cu minime de 10-15 grade Celsius şi maxime de plajă, apoi furtuni violente şi ninsori la munte

Prognoza meteo DUMINICA Vremea va fi frumoasă și extrem de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, mai scăzute în deltă și pe litoral, unde se vor situa între 16 și 23 de grade (abaterea pozitivă față de mediile multianuale fiind în general de 10…13 grade), iar cele minime între 1 grad în estul Transilvaniei și 17 grade în Dealurile de Vest (abaterea pozitivă față de mediile multianuale fiind în general de 6…10 grade). Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări în regiunile vestice și la munte (viteze la rafală în general de 40…50 km/h). BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă și extrem de caldă. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade (cu 12 grade peste media multianuală a datei), iar cea minimă de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 9 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Şefa ANM anunţă temperaturi-record din ultimii 70 de ani. Vreme extremă în România

Prognoza meteo LUNI Vremea se va încălzi și va fi semnificativ mai caldă decât în mod obișnuit la această dată; temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, mai scăzute în Deltă, spre 18 grade, iar cele minime, în general, între 3 și 14 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, mai mult noros în a doua parte a nopții în regiunile vestice, unde pe arii extinse se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în jumătatea de vest a teritoriului, iar în rest pe crestele montane, vitezele cele mai mari urmând a se înregistra noaptea. BUCUREȘTI Vremea se va încălzi și va fi semnificativ mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 10…14 grade. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab și moderat, anunţă ANM.

Prognoza meteo MARTI Vremea va fi vântoasă și se va răci, mai accentuat în regiunile intracarpatice, unde valorile termice diurne se vor apropia de cele specifice perioadei, în timp ce în restul teritoriului se vor menține peste acestea. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în Maramureș și 27 de grade în Bărăgan, iar cele minime între 1 și 11 grade. Vântul va fi intens în toată țara, iar vitezele cele mai mari se vor atinge pe parcursul zilei. În Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania cerul va fi temporar noros și vor fi intervale cu averse și pe alocuri descărcări electrice. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene izolate. La munte, la altitudini în general de peste 1600 m, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

BUCUREȘTI Vremea va fi vântoasă și se va răcori, dar valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele specifice datei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări, viteze mai mari urmând a se atinge ziua, potrivit meteorologului România TV, Silviu Grigore.

Anticiclon în weekend, val de aer tropical din Africa, temperaturile urcă la 30 de grade. Risc mare de avalanşă la munte

Prognoza meteo MIERCURI Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit în primele zile ale lunii aprilie, iar vântul, deși va mai avea unele intensificări pe parcursul zilei, vitezele atinse vor fi mult mai mici decât în intervalul anterior. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse și posibil descărcări electrice în jumătatea nordică a teritoriului și pe arii restrânse în rest. Pe crestele montane vor mai fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. BUCUREȘTI Valorile termice se vor menține peste cele specifice datei. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea. Vântul va sufla moderat ziua și slab noaptea.

Prognoza meteo DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice vor avea mici variații de la o zi la alta, dar se vor menține peste cele specifice perioadei în majoritatea regiunilor. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în prima jumătate a intervalului.