PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, ploi, descărcări electrice, grindină şi vânt

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunță vreme instabilă pentru zilele următoare. Vor fi înnorări temporar accentuate şi averse, descărcări electrice în zonele montane, în sudul, in centrul şi in nord-estul ţării şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vremea se va menține predominant frumoasă de vineri pana la inceputul saptamanii viitoare

22 aug. 2016, 13:18
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, ploi, descărcări electrice, grindină şi vânt

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea ramane în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi averse, descărcări electrice în zonele montane, în sudul, in centrul şi in nord-estul ţării şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi punctiform chiar 35…40 l/mp. Pe spaţii mici vor fi căderi de grindină. Intensificări ale vântului se vor semnala local în Moldova şi Dobrogea, dar si în timpul averselor, când trecător pot lua aspect de vijelie. Temperaturile cresc uşor în vest şi nord-vest, dar vor scădea în celelalte regiuni, astfel că temperaturi se vor încadra în limite normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa între 24 grade in estul Transilvaniei şi 32, poate chiar in estul Muntenieie si in Dobrogea.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata, cu innorari, averse, posibil moderate cantitativ, descărcări electrice vant mai turbulent. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Gradul de instabilitate atmosferică va fi în diminuare, dar în zonele montane, precum și în regiunile sudice, sud-estice și centrale vor mai fi înnorări temporar accentuate si local averse și descărcări electrice. Punctiform se vor acumula cantități de apă de peste 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla cu intensificări în est, la munte și în extremitatea de nord-vest, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 grade in estul Transilvaniei 32 de grade in sudul Munteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI Instabilitate atmosferică va fi mai redusa si in zona capitalei, dar vor mai fi înnorări si posibil averse si descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări ziua la munte dar și în sud și sud-vest, unde doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, poate si fulgere si tunete. Dimineata izolat sunt conditii de ceata. Vântul va sufla cu intensificări în est, in sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 grade in estul Transilvaniei si 30 grade in lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI Vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul variabil la senin si vant cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

TENDINTA Vremea se va menține predominant frumoasă de vineri pana la inceputul saptamanii viitoare, doar izolat la muntem, apoi si in est si sud-est sunt sanse mai mari opentru ploi de scurta durata. Temperaturile vineri vor fi intre 24 si 31 grade, apoi vremea se mai incalzeste si treptat devine calduroasa in zonele de campie si de podis.