PROGNOZA METEO. Se întoarce CANICULA! Care vor fi cele mai afectate zone

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni caniculară în majoritatea zonelor, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Luni, în Bucureşti sunt aşteptate maxime de 33 de grade.

30 iul. 2017, 12:21
PROGNOZA METEO. Se întoarce CANICULA! Care vor fi cele mai afectate zone

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi senin, iar vântul va sufla moderat în sudul Banatului și pe crestele montane și în general slab în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 22 de grade, mai coborâte, spre 7…9 grade, în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară după-amiaza local în vest și izolat în centru și sud-vest, unde și indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80. Cerul va fi mai mult senin și doar după-amiaza, în zona montană înaltă din masivele sudice, cu totul izolat, vor fi posibile ploi trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26…28 de grade pe litoral și 36…37 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 12 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…33 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea se va menține călduroasă în aproape toată țara, iar în vest, nord-vest, local în centru și izolat în rest, după-amiaza va fi caniculă și disconfort termic accentuat. Cerul va fi mai mult senin și doar cu totul izolat la munte, în a doua parte a zilei, vor fi condiții de ploaie trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27…29 de grade în sudul litoralului și până în jurul valorii de 37 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 13 și 23 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o temperatură maximă 33…34 de grade, iar după-amiază este posibil să se atingă starea de disconfort termic. Cerul va fi senin și vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va deveni caniculară după-amiaza în majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, mai ales în zonele de câmpie și podiș. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 grade pe litoral și 38 de grade in Banat, Crisana si in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12…13 grade în depresiuni și până în jurul a 24 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se aşteaptă caniculă după-amiaza, când și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține caniculară după-amiaza în majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 32 și 38 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab până la moderat.

VRMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caniculară și cu disconfort termic accentuat, după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

DE VINERI PANA SAMBATA Vremea va fi în continuare caniculară pe parcursul după-amiezilor în majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. Averse și descărcări electrice vor fi posibile spre sfârșitul intervalului în zona de munte.

Citeşte şi Prognoza meteo din bătrâni pentru luna august, prezentată de Mihai Voropchievici