PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

Publicat: Vineri, 08 Martie 2019 15:29 // Actualizat: Vineri, 08 Martie 2019 15:29 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă, deşi valorile termice vor marca o uşoară scădere.

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ

ŢARĂ

Vremea va fi în continuare deosebit de caldã, deşi valorile termice vor marca o uşoarã scãdere faţã de ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri şi mai ales ziua vor fi ploi care vor avea şi caracter de aversã în sud-vestul, centrul şi estul ţãrii şi pe arii mai restrânse în rest. La altitudini de peste 1800 m, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe creste în partea a doua a intervalului de peste 80...90 km/h, iar local şi temporar şi în restul teritoriului, cu rafale în medie de 50...55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în continuare frumoasã şi deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea temporar intensificãri cu rafale, în general, de 40...45 km/h. Temperatura maximã va fi de 19...20 de grade, iar cea minimã de 4...6 grade.

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ

ŢARĂ

Vremea se va menţine deosebit de caldã. În vestul, nordul şi centrul ţãrii vor fi înnorãri şi mai ales dupã-amiaza şi noaptea se vor semnala ploi ce vor avea şi caracter de aversã, iar cantitãţile de apã vor fi pe arii restrânse mai însemnate. În zona montanã înaltã vor fi precipitaţii mixte. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat spre sfârşitul intervalului. Vântul va avea intensificãri la munte, îndeosebi în zonele de creastã, unde va depãşi 80...90 km/h, dar local şi la cote mai reduse şi în rest, în general cu viteze de 45...50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 21 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri noaptea. Vântul va avea temporar intensificãri în cursul zilei, cu rafale în general de 40...45 km/h. Temperatura maximã va fi în jur de 19 grade, iar cea minimã de 6...9 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI

ŢARĂ

Deşi în scãdere faţã de ziua anterioarã, valorile termice se vor situa în jurul celor normale, exceptând sudul şi estul ţãrii, unde vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât acestea. Cerul va avea înnorãri şi se vor semnala precipitaţii, în prima parte a intervalului în vest, nord şi centru şi pe arii restrânse în rest, apoi mai ales în jumãtatea de sud-est. Vor fi mai ales ploi, ce vor avea şi caracter de aversã, iar în zona montanã şi treptat în Transilvania vor fi precipitaţii mixte. Cantitãţile de apã vor fi pe arii relativ restrânse mai însemnate. Vântul va avea intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 18 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade.

BUCUREŞTI

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele climatologic specifice datei. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate însã seara şi noaptea când temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 6...7 grade.

PROGNOZA METEO. TENDINŢĂ:

MARŢI - Vremea va continua sã se rãceascã, semnificativ chiar în regiunile extracarpatice, urmând astfel a se înregistra temperaturi apropiate de cele climatologic specifice datei la nivelul întregii ţãri. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în general accentuate şi persistente pe parcursul zilei în sudul şi estul ţãrii precum şi în zonele montane aferente, când local şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe. Acestea vor fi mai ales sub formã de ninsoare la munte şi ploi în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în prima parte a intervalului la munte, în special la altitudini mari, iar local însã la cote mult mai reduse şi în vestul, estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 11 grade, mai coborâte în depresiuni, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -5 şi 3 grade.

MIERCURI, JOI şi VINERI - Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte din a doua parte a intervalului în majoritatea regiunilor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo pe trei zile vreme vreme bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H