PROGNOZA METEO. Vreme de drumeţie şi ştrand în weekend. Previziuni pe regiuni geografice

PROGNOZA METEO. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, unde cu precădere în primele ore ale intervalului, pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și pe litoral, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre 6 grade. În Capitală, cerul va avea înnorări temporare, însă probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi scăzută. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16...17 grade.

28 iun. 2019, 15:57
PROGNOZA METEO. Vreme de drumeţie şi ştrand în weekend. Previziuni pe regiuni geografice

PROGNOZA METEO. SAMBATA Vremea va continua să se răcorească îndeosebi în nord și est, însă valorile termice ce urmează a se înregistra se vor situa în general în jurul celor specifice datei în mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, precum și la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special în zona înaltă, local ziua, cu precădere în centru și est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, cele mai coborâte valori urmând a se înregistra în nordul Moldovei, iar cele minime se vor situa între 6 și 18 grade.
BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, însă probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO. DUMINICA Vremea se va încălzi, devenind călduroasă în regiunile vestice și pe arii restrânse în cele sud-vestice. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul și sud-estul țării, precum și zona Carpaților Orientali, unde va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când doar cu totul izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată și posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special pe creste, iar pe parcursul zilei și în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei spre 7 grade.
BUCUREŞTI Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI Vremea va deveni călduroasă, local caniculară după-amiaza în zonele de câmpie și podiș, unde și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 36 de grade, iar cele minime între 9 și 25 de grade.
BUCUREŞTI
Vremea va deveni călduroasă, iar în orele amiezii caniculară, disconfortul termic fiind accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO. MARTI Vremea se va menține călduroasă, iar în orele amiezii va fi caniculară în zonele de câmpie și podiș, unde și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, însă cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara în zona de munte, iar în a doua parte a nopții în regiunile nordice, vor fi înnorări temporar accentuate și perioade în care, pe arii în general restrânse, se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special în zona înaltă, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 31 și 36 de grade, iar cele minime între 14 și 23 de grade.
BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii când disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 36 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade.

PROGNOZA METEO. MIERCURI – VINERI Vremea se va răcori simțitor față de zilele anterioare, urmând a se înregistra valori termice în jurul celor specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în primele zile ale intervalului în majoritatea regiunilor.