PROGNOZA METEO. Vreme răcoroasă şi posibile ploi, vineri, în mare parte din ţară. Din weekend, revine căldura

PROGNOZA METEO. Vremea va fi răcoroasă vineri în mare parte din ţară. Sunt aşteptate ploi în Carpații Meridionali și de Curbură, local în restul zonei montane, în Transilvania, în Oltenia, în Muntenia și doar izolat în restul teritoriului. De sâmbătă, vremea se încălzeşte, ajungând iar la temperaturi caniculare săptămâna viitoare.

15 aug. 2019, 16:32
PROGNOZA METEO. Vreme răcoroasă şi posibile ploi, vineri, în mare parte din ţară. Din weekend, revine căldura

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse și descărcări electrice în Carpații Meridionali și de Curbură, local în restul zonei montane, în Transilvania, în Oltenia, în Muntenia și doar izolat în restul teritoriului. Punctiform, la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în estul Transilvaniei și 29 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa în general între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și cu o probabilitate mai mare seara și noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 15….17 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei când local la munte și pe arii mai restrânse în vestul, centrul și sudul țării vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai scăzute, spre 6 grade, în depresiuni, unde vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil,cu unele înnorări în prima parte a zilei când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15….16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA: Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil și doar izolat după-amiaza și seara vor fi averse slabe și descărcări electrice în centrul țării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în extremitatea de est și de sud-est a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16….18 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI: Vremea va fi frumoasă, dar va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREŞTI: Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16….18 grade.

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea se va menține călduroasă, iar în primele două zile, local caniculară la amiază în zonele de câmpie. Probabilitatea de apariție a averselor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în primele două zile.


loading...