PROGNOZA METEO. Un val de aer tropical ajunge în România în următoarele zile. Se vor înregistra temperaturi de 24 grade Celsius

PROGNOZA METEO. După vremea rece cu ploi, ninsori şi temperaturi negative, un val de aer tropical ajunge în weekend în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România. Valorile termice vor marca o creștere față de intervalul anterior la finalul acestei săptămâni, duminică înregistrându-se 21 de grade Celsius. Vremea va continua să fie caldă şi la începutul săptămânii viitoare când sunt aşteptate şi temperaturi maxime de 24 de grade.

31 oct. 2019, 14:23
PROGNOZA METEO. Un val de aer tropical ajunge în România în următoarele zile. Se vor înregistra temperaturi de 24 grade Celsius

PROGNOZA METEO VINERI: Valorile termice diurne vor crește ușor în cea mai mare parte a țării, dar vremea se va menține rece pentru această dată în special dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi slabe, ce se vor semnala cu o probabilitate mai mare în sud-vestul, centrul și extremitatea sud-estică a teritoriului. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în zona montană, cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade, mai scăzute, până spre -8 grade, în estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul și spre sfârșitul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Valorile termice vor marca o creștere față de intervalul anterior, astfel că se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord și centru unde, local și temporar, va ploua. Pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali, vor mai fi și precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la munte, iar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade. În cursul nopții, izolat se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în zonele joase din sud.

LA BUCUREŞTI: Valorile termice vor marca o creștere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de apariție a ceții.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: Valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va deveni caldă pentru această dată în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime, în general, între 3 și 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local ploi slabe în vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local și temporar și în regiunile vestice, nord-vestice și estice. Dimineața și noaptea, în zonele joase din est și sud-est, pe suprafețe mici va fi ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea va deveni caldă pentru această perioadă din an, cu o maximă a temperaturii aerului de 17…18 grade și o minimă de 6…8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI: Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în toată țara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în regiunile intracarpatice și în zonele montane și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în vestul, centrul și estul teritoriului. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade. Cerul va fi temporar noros, cu o probabilitate mare ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MARŢI: vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în a doua jumătate a intervalului, în vestul și nord-vestul teritoriului.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă și se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima decadă a lunii noiembrie.


loading...
Partenerii noștri