Program STB de Paște. Cum circulă tramvaiele, autobuzele, troleibuzele de sărbători

De Paște, programul STB suferă modificări. Iată cum vor circula tramvaiele, autobuzele și troleibuzele în Vinerea Mare și Lunea Luminată.

12 apr. 2023, 20:28
Program STB de Paște. Cum circulă tramvaiele, autobuzele, troleibuzele de sărbători

STB a anunțat ce modificări vor fi de Paște pentru liniile de transport public. În noaptea de Înviere, STB anunță că va menține în circulație tramvaiele liniei 41 până la ora 03:00, care vor circula la un interval de 20 de minute.

Program STB de Paște. Cum circulă tramvaiele, autobuzele, troleibuzele de sărbători

În Vinerea Mare și a doua zi de Paște, vehiculele STB SA vor circula după un program de duminică, anunță Socitatea de Transport București într-un comunicat de presă.

Citește și Programul farmaciilor din România de Paște. Care sunt deschise non-stop

Vineri, 14 aprilie și luni, 17 aprilie, ținând cond de perioada Sărbătorilor Pascale, STB anunță că tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor circula conform programului unei zile de duminică.

Totodată, în noaptea de Înviere (15/16 aprilie), Societatea de Transport București îi anunță pe călători că serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de autobuzele liniei 783, conform unui program obișnuit.

În plus, STB anunță că va menține în circulație tramvaiele liniei 41, până la ora 03:00, care vor circula la un interval de 20 de minute.

Citește și Programul magazinelor de Paște 2023. Vezi la ce oră închid Auchan, Carrefour, Penny, Kaufland și Lidl

Programele de circulație pentru fiecare linie de tramvai, autobuz, troleibuz vor putea fi accesate aici.

Program Metrorex în noaptea de Înviere și în ziua de Paște

Trenurile de metrou v or circula în noaptea de Înviere la un interval de 10 minute între orele 23:00 – 1:00 şi la un interval de 20 de minute între orele 1:00 – 5:00, a anunțat, la rândul ei, Societatea Comercială de Transport cu Metroul București Metrorex SA.