Program STB și Metrorex de 1 Mai. Cum vor circula autobuzele, tramvaiele, metroul de Ziua Internațională a Muncii

De 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, majoritatea angajaților au liber de la muncă, astfel că programul multor instituții suferă modificări.

30 apr. 2023, 23:54
Program STB și Metrorex de 1 Mai. Cum vor circula autobuzele, tramvaiele, metroul de Ziua Internațională a Muncii

Reprezentanții STB și Metrorex au anunțat cum cum va fi programul pentru 1 mai 2023. Autobuzele, tramvaiele, troleibuzele, metrourile vor circula după un program special, ca într-o zi de weekend.

„De Ziua Internațională a Muncii, toate liniile de transport public ale STB vor funcționa conform programului unei zile de duminică”, a transmis STB.

Programul fiecărei linii de autobuz, troleibuz sau tramvai poate fi accesat pe site-ul STB.

Programul Metrorex de 1 Mai

Trenurile vor circula între orele 5:00 și 23:00 iar ultimele garnituri vor pleacă la ora 23:00 din stațiile de capăt ale magistralelor.

În intervalul 07:00 – 20:00, pe fiecare magistrală va fi suplimentat numărul de trenuri.

Citește și Ce salariu primește pe lună un șofer de autobuz în București, cu tot cu sporuri?! Salariile la STB sunt consistente!

De pe Linia 1 Pantelimon – Eroilor – Gara de Nord – Dristor 2, trenurile vor pleca la intervale de 10 minute din stația Republica între orele 5 și 22, urmând să circule la intervale de 10 – 12 minute în intervalul 22 – 23:30.

Din stația Pantelimon, trenurile vor pleca spre stația Republica la intervale de 20 de minute pe parcursul întregii zile.

De pe Linia 2 Berceni – Pipera, trenurile vor pleca la intervale de 10 minute din stația Berceni între orele 5 și 22, urmând să circule la intervale de 10 – 12 minute în intervalul 22 – 23:30.

Citește și Un pieton a fost lovit mortal de un autobuz STB. Şoferul, oprit în trafic după ce poliţiştii au văzut sânge pe roţi!