Programe de toamnă de refacere şi întreţinere a sănătăţii în staţiunile balneare

Românii care doresc să beneficieze de programe de refacere și întreținere a sănătății în extrasezon, la prețuri începând cu 330 lei de persoană pentru un sejur, pot opta pentru oferta Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR) care a lansat o nouă campanie a programelor destinate valorificării capacităților de cazare și tratament din stațiunile românești.

20 aug. 2015, 10:07
Programe de toamnă de refacere şi întreţinere a sănătăţii în staţiunile balneare

Campania este valabilă în perioada 15 septembrie — 15 decembrie 2015 și include programele „O săptămână de refacere”, „Hai la băi!”, „Decada balneară” și „Wellness balnear”.

„Am păstrat pentru clienții noștri aceleași tarife accesibile tuturor categoriilor sociale (pensionari și studenți), dar și persoanelor active, nu doar pentru tratament, ci și pentru petrecerea unei mini-vacanțe de relaxare. Hotelierii din stațiunile balneare oferă oportunități de refacere și celor care vor doar un program de wellness într-un cadru special pentru a se deconecta de la stresul zilnic”, spune președintele OPTBR, Nicu Rădulescu.

Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă și tratament în hoteluri de 2 și 3 stele. La unele programe, românii pot opta chiar și pentru hoteluri de 4 stele care dispun de departamente de welness moderne. Cei interesați de un concediu mai lung pot multiplica numărul pachetelor, după dorință sau necesitate.

Pentru programul „O săptămână de refacere”, prețurile încep de la 330 lei/persoană cu mic dejun pentru șase zile, la un hotel de 2 stele și de la 360 lei/persoană la un hotel de 3 stele.

Pentru programul „Decada balneară”, prețurile pentru un pachet de 10 zile (9 nopți cazare) cu pensiune completă, minim 7 zile tratament cu două proceduri/zi încep de la 710 lei/persoană, la un hotel de 2 stele și de la 830 lei/persoană la un hotel de 3 stele.

Cei care optează pentru programul „Hai la băi!” vor plăti pentru 6 zile (5 nopți cazare cu pensiune completă), 2 proceduri/zi și 5 zile de tratament, de la 625 lei/persoană la un hotel de 2 stele și de la 750 lei/persoană, la un hotel de 3 stele.

Pentru programul „Wellness balnear”, prețurile pentru un pachet de 3 nopți de cazare, 2 zile demi-pensiune, 1 masă festivă, acces la piscine/saună/sală de sport, 2 proceduri tip wellness, încep de la 625 lei/persoană la un hotel de 3 stele și 650 lei/persoană la un hotel de 4 stele.

Până în prezent, în programele OPTBR s-au înscris hoteluri din stațiunile Băile Felix, Tușnad, Amara, Băile Herculane, Băile Olănești, urmând ca în următoarea săptămână numărul hotelurilor să crească, conform unui comunicat al OPTBR, remis joi AGERPRES.

Pentru valorificarea programului, OPTBR colaborează cu ANAT și cu alte asociații din turism.

Citeşte şi Cazare în corturi indiene la Ocna Sibiului VIDEO