Programul Casa Verde 2022. AFM a publicat lista noilor dosare acceptate

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a făcut publică, vineri, noua lista cu dosare acceptate în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice.

22 iul. 2022, 12:25
Programul Casa Verde 2022. AFM a publicat lista noilor dosare acceptate

Programul Casa Verde 2022. Au apărut listele cu noile dosare aprobate în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice.

Programul Casa Verde 2022. Anunţ de ultimă oră pentru români

Citeşte şi Ministrul Mediului anunţă că toţi românii care au depus cereri care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru programul Casa Verde pot primi finanţare în acest an

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă care conţine 760 dosare acceptate.

De asemenea, în urma şedinţei Comitetului de avizare de joi, AFM a publicat şi lista cu noile dosare aprobate în cadrul programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus.

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu, pentru Programul Rabla Clasic au fost acceptate 290 de dosare pentru 635 de autovehicule şi şapte motociclete. De asemenea, au fost publicate şi două contestaţii aprobate pentru şase autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus, au fost acceptate 124 de dosare pentru 195 de autovehicule electrice, dintre care 159 pur electrice şi 36 electrice hibride, dar şi patru contestaţii aprobate pentru 17 autovehicule electrice, dintre care 14 pur electrice şi trei electrice hibride.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro.

Citeşte şi RABLA 2022. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să beneficiezi de stimulentul de 3.000 de lei acordat prin programul Rabla Local