Programul de chat care ţi-a marcat copilăria se apropie de moarte

Încă de când a venit Marissa Mayer la Yahoo, în urmă cu aproape trei ani, compania a migrat spre a crea aplicații mai bune, mai competitive. Cumva în această schemă Yahoo! Messenger nu se mai potrivește și se prea poate ca înlocuitorul să fie Livetext, o aplicație lansată fără prea multă vâlvă.

21 iul. 2015, 10:09
Programul de chat care ţi-a marcat copilăria se apropie de moarte

Între Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat și aplicațiile de mesagerie din Asia, Yahoo Messenger a pierdut din popularitate și nici n-a mai fost îmbunătățit de companie. Deși a avut unele dinte cele mai bune funcționalități încă dinainte ca Facebook să se gândească la chat și pe când fondatorul Snapchat era abia la gimnaziu, Messenger nu mai poate atrage utilizatori noi.

De curând, Yahoo Messenger a dispărut din App Store – pentru Android încă este în Play Store aici – și acesta e semnul unei schimbări mai mari. Pentru App Store Hong Kong, Yahoo a lansat de curând Livetext – Video Messenger. Deși l-ai putea crede o alternativă la Snapchat, înlocuitorul Messenger nu încearcă să copieze alte servicii de mesagerie, ci se vrea soluția de comunicare pentru viitor.

Vezi aici ce pregateste Yahoo