PROGRAMUL RABLA, PROGRAMUL RABLA PLUS. AFM a aprobat 121 de dosare ale persoanelor juridice

PROGRAMUL RABLA/ PROGRAMUL RABLA PLUS. Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 114 dosare ale persoanelor juridice pentru 466 de autovehicule în cadrul Programului "Rabla", în timp ce pentru "Rabla Plus" au fost acceptate 7 dosare pentru 30 de autovehicule.

31 aug. 2016, 14:44
PROGRAMUL RABLA, PROGRAMUL RABLA PLUS. AFM a aprobat 121 de dosare ale persoanelor juridice

„Administrația Fondului pentru Mediu publică rezultatul celei de-a doua etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național („Programul Rabla„) și în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic („Programul Rabla Plus„) 2016. În această etapă, pentru „PROGRAMUL RABLA” au fost analizate un număr de 180 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 114 dosare au fost acceptate pentru 466 autovehicule și 66 dosare au fost respinse”, se arată într-un comunicat de presă al instituției remis, miercuri, AGERPRES.

PROGRAMUL RABLA/ PROGRAMUL RABLA PLUS. De asemenea, au fost aprobate 6 contestații pentru 13 autovehicule aferente dosarelor respinse în prima etapă de evaluare.

„Pentru „Programul Rabla Plus” au fost analizate un număr de 12 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 7 dosare au fost acceptate pentru 30 autovehicule și 5 dosare au fost respinse. Listele persoanelor juridice care au fost acceptate și respinse în programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secțiunile aferente Programului „Rabla” și „Rabla Plus” 2016. Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validați în PROGRAMUL RABLA și Rabla Plus 2016″, menționează sursa citată.

Solicitanții respinși pot depune un nou dosar, la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, până la data de 21 octombrie 2016.

Citeste si> Administraţia Prezidenţială vrea să achiziţioneze 20 de maşini noi prin programul Rabla


loading...