Programul Simonei Halep după Australian Open. Care sunt noile ţinte ale româncei aflată încă pe locul 1 în lume

Simona Halep a părăsit Australian Open la începutul celei de-a doua săptămâni de concurs, după 1-6, 6-4, 4-6 cu Serena Williams, iar acum trebuie să se concentreze asupra turneelor din zona Golfului Persic.

21 ian. 2019, 11:58
Programul Simonei Halep după Australian Open. Care sunt noile ţinte ale româncei aflată încă pe locul 1 în lume

Australian Open se încheie pe 26 ianuarie, dar Simona Halep nu va participa la niciunul dintre turneele care încep imediat după, la St. Petersburg şi Hua Hin, Thailanda (Mihaela Buzărnescu este cap de serie nr. 3 la turneul asiatic).

Simona este aşteptată însă să joace în weekend-ul 9-10 februarie în echipa de Fed Cupa a României, la Ostrava, acolo unde naţionala noastră va juca în sferturile de finală ale Fed Cup contra reprezentativei Cehiei.

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep 2019: În primul set parcă am fost lovită de tren

Imediat după Fed Cup, în perioada 11-17 februarie, Simona Halep va merge în Qatar, acolo unde, între altele, se vor mai afla Naomi Osaka, Angelique Kerber şi Karolina Pliskova. Anul trecut Halep a ajuns aici până în semifinale, abandonând înaintea meciului cu Garbine Muguruza.

Citeşte şi Simona Halep a contactat deja un antrenor celebru. Este belgian, iar până acum două zile a lucrat cu David Goffin

În săptămâna imediat următoare, 18-24 februarie,  elita tenisului îşi va da întâlnire la Dubai, unde anul trecut Halep nu a participat.