Proiect: Educaţia sexuală în şcoli, fără acordul părinţilor, interzisă

Afirmaţii halucinante într-un proiect de lege care interzice educaţia sexuală în şcolile primare şi gimnaziale fără acordul scris al părinţilor. În expunerea de motive a actului normativ, aflat astăzi în dezbatere la comisia de specialitate, iniţiatorul, deputatul Ninel Peia,  spune că sunt copii care pleacă ruşinaţi de la aceste cursuri.

07 mart. 2017, 09:46
Proiect: Educaţia sexuală în şcoli, fără acordul părinţilor, interzisă

„Există deja şcoli unde copile de 10 ani pleacă ruşinate de la aceste cursuri”, sunt băieţi care nu mai înţeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente erotice pentru Ionel şi nu pentru Diana”, se arată expunerea de motive al proiectului de lege.

,,Aceste vlăstare cărora le dorim cele mai bune lucruri şi o viaţă împlinită, copii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizaţi de informaţii care nu sunt, nu au fost şi nici nu vor fi specifice unei copilării normale, a singurei faze din viaţa fiecăruia care a fost binecuvântată cu miracolul inocenţei…”

Termenul de adoptare de către Senat a proiectului de lege prin care este interzisă educaţia sexuală în şcoli fără acordul scris al părinţilor s-a împlinit pe 5 decembrie, astfel că proiectul va ajunge în sesiunea următoare la Camera Deputaţilor, forul decizional.