Promoţiile în retail continuă. Garanţiile All Inclusive sunt gratuite

În luna februarie, reţeaua de magazine Flanco oferă gratuit clienţilor o garanţie All Inclusive timp de patru ani.

07 feb. 2012, 10:56
Promoţiile în retail continuă. Garanţiile All Inclusive sunt gratuite

Începând de ieri şi până pe 29 februarie, clienţii magazinelor Flanco care achiziţionează produse în valoare de cel puţin 500 de lei vor beneficia gratuit de garanţia All Inclusive pe 4 ani, informează compania. ”Pentru a oferi o motivaţie în plus clienţilor noştri de a-şi achiziţiona un produs electro IT de ultimă generaţie, Flanco oferă gratuit, până pe 29 februarie 2012, un serviciu valoros, care s-a bucurat de aprecierea publicului şi în 2011”, a declarat Violeta Luca, Marketing Director Flanco.

Garanţia „All Inclusive” este în completarea garanţiei primite de la furnizor şi garantează repararea, înlocuirea sau returnarea banilor pentru orice produs cu defect, în maximum cinci zile de la sesizare. De asemenea, retailerul oferă posesorilor acestui tip de garanţie diagnosticarea şi reparare produselor la domiciliu, transportul gratuit al aparatului la centrul de service şi înapoi la domiciliul clientului precum şi repararea, înlocuirea cu un produs similar sau returnarea banilor în maximum 5 zile. Preţul standard al acestui serviciu variază în funcţie de valoarea produsului, pornind de la 79,99 lei pentru produse sub 499,99 lei şi ajungând până la 499,99 lei pentru produse de peste 3.000 de lei, cu mai multe variante intermediare.

Retailerul estimează că prin această campanie va oferi peste 25.000 servicii de garanție All Inclusive pe 4 ani, în valoare de peste 4,5 milioane lei. Cele mai căutate produse Flanco din ultima săptămână au fost aparatele de încălzire, care au înregistrat o creştere a vânzărilor cu 30% faţă de săptămânile precedente.