Pronosticul lui Reghe, înainte de Dinamo – Steaua: Va fi un meci frumos, pe care îl vom câştiga noi

Antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf anticipează un meci spectaculos în derby-ul cu Dinamo, programat vineri în etapa a 31-a a Ligii I de fotbal pe Naţional Arena, în care Steaua pleacă din postura de favorită şi speră că nu se vor petrece incidente în tribune care să afecteze spectacolul sportiv.

09 mai 2013, 12:36
Pronosticul lui Reghe, înainte de Dinamo – Steaua: Va fi un meci frumos, pe care îl vom câştiga noi

„Ne dorim să câştigăm acest meci. Facem acest lucru pentru fanii noştri. Când joci cu Dinamo, nu cred că mai ai nevoie să motivezi într-un fel sau altul jucătorii. Toţi jucătorii Stelei îşi doresc enorm să câştige acest meci.

Cred că va fi un meci frumos, un joc pe care îl vom câştiga noi vineri seară. Eu am încercat să nu fac mare tam-tam pe seama acestui meci, pentru că nu vreau să avem parte de incidente pe stadion. Îmi doresc mult ca oamenii să vină să vadă un spectacol, să vadă o confruntare între Steaua şi Dinamo, chiar dacă există această rivalitate între fani. Vor fi mulţi copii, multe femei care vin pe stadion şi trebuie să-i respectăm”, a declarat tehnicianul stelist, la conferinţa de presă de joi, citat de Agerpres.

Pentru meciul cu Dinamo, Reghecampf are tot lotul la dispoziţie, inclusiv portarul Tătăruşanu, despre care s-a zvonit că este accidentat: „Nu avem nicio problemă de lot, mâine vom juca cu cea mai bună echipă„.

După ce şi-a asigurat titlul, Steaua pleacă din postura de favorită în meciul de vineri.

Eu ştiu că Steaua este campioana României, Steaua joacă cel mai frumos fotbal din România, a demonstrat acest lucru în fiecare săptămână. Cu siguranţă, Steaua va fi mâine favorită. Nu cred că noi mai avem ce demonstra, mai ales că am câştigat acest campionat. Dar sunt sigur că jucătorii vor juca foarte bine şi vor să câştige acest meci„, a spus tehnicianul stelist.

Din derby-urile precedente, la care a participat ca jucător, Reghe a rememorat meciul în care fanii dinamovişti au incendiat un sector de pe stadionul din Ghencea: „Totdeauna îţi rămân momentele frumoase în memorie, dar mi-a rămas şi acel meci în care galeria lui Dinamo a dat foc tribunei din Ghencea. Sper să nu mai avem parte de asemenea evenimente„.

Un egal sau chiar o înfrângere cu Dinamo, nu ar umbri cu nimic meritele jucătorilor stelişti din acest sezon. „Am câştigat campionatul şi nu am cum să mă supăr pe jucători. Eu cred că ei merită felicitaţi, ei sunt principalii vinovaţi pentru câştigarea acestui campionat şi nu am cum să mă supăr. În momentul de faţă, noi jucăm numai pentru fani. Am muncit enorm de mult, am făcut mândri foarte mulţi fani, mulţi români, nu cred că mai avem ce să le reproşăm sau să le cerem jucătorilor în acest sezon„, a adăugat tehnicianul clubului din Ghencea

Atacantul Marius Alexe este jucătorul remarcat de Reghecampf din actualul lot al dinamoviştilor: „Alexe este cel mai bun jucător pe care Dinamo îl are în momentul de faţă. Un jucător care cred că ar putea face faţă şi la Steaua”.

Steliştii vor sărbători titlul abia după ultima etapă, alături de fani. „Vom sărbători după ultima etapă cu fanii noştri, am pregătit câteva surprize, dar le vom spune la momentul potrivit„, a precizat Reghecampf.