Propaganda de la Moscova dezvăluie noul plan al lui Putin pentru distrugerea Ucrainei

Propaganda de la Moscova pare a da indicii cu privire la următorii pași ai lui Putin în planul pentru distrugerea Ucrainei. După atacurile repetate și susținute care au distrus o mare parte a infrastructurii energetice, următoarea țintă ar fi sistemul bancar.

29 nov. 2022, 10:36
Propaganda de la Moscova dezvăluie noul plan al lui Putin pentru distrugerea Ucrainei

Un politician rus a dezvăluit noul plan pe care îl are Putin pentru a distruge Ucraina!

Deputatul rus Andrey Gurulyov a dezvăluit că țara sa va „termina” rețeaua electrică a Ucrainei și apoi va viza sistemul bancar al acesteia.

Acesta spune că ar fi nevoie doar de o singură rachetă pentru a bombarda centrul operațiunilor bancare urcrainean, astfel încât oamenii să nu mai poată primi și tranfera bani.

Citiți și: Rușii bombardează orașul Herson, la doar două săptămâni după retragere

„Trebuie să le luăm toate lucrurile care au influenţă imediată în rezistenţa întregului stat. Modul în care am atacat sistemul energetic are influenţă asupra supravieţuirii ca stat? A avut o influenţă majoră! Spun că nu mai au apă potabilă sau căldură. Astea sunt extrem de importante. Industria lor s-a oprit – asta este cel mai important. În primul rând, industria care funcţiona şi aduce bani. În al doilea rând, industria care se ocupă de repararea şi fabricarea armelor. Apoi toată industria care este capabilă să facă alte lucruri. Toate sunt oprite acum – asta e principalul efect, restul sunt efecte secundare. Următorul lucru care ar trebui să se întâmple – mulţi spun că trebuie să le bombardăm toate podurile. Eu le spun: voi realizaţi că pentru asta avem nevoie de zece rachete? Dar pentru a bombarda centrul operaţiunilor bancare, e nevoie de doar o singură rachetă.

Dacă bombardăm centrul operațiunilor lor bancare, ei nu vor putea transfera nimic nicăieri, cardurile nu vor funcționa și oamenii nu își vor primi salariile”, a spus politicianul rus, în cadrul unei emisiuni. Imaginile au fost postate pe Twitter de jurnalistul BBC, Francis Scarr.

În timp ce armata lui Putin continuă să bombardeze Ucraina, Uniunea Europeană a anunțat că pregătește un nou pachet de sancțiuni împotriva lui Putin.

„Lucrăm asiduu pentru a lovi Rusia acolo unde o doare, pentru a-i scădea şi mai mult capacitatea de a duce războiul contra Ucrainei şi pot anunţa astăzi că lucrăm cu viteză maximă la cel de-al 9-lea pachet de sancţiuni”, a transmis, joi, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în timpul unei vizite în Finlanda.

Între timp, Ucraina accelerează procesul de digitalizare. Banca Națională a Ucrainei a prezentat un proiect pentru lansarea unei mode digitale, e-grivna, care va deveni accesibilă pentru toate persoanele fizice și juridice.

Citiți și: Volodimir Zelenski a dat ordinul: Ucraina introduce moneda digitală