Propagandistul favorit al lui Putin cere pedeapsa cu moartea pentru soldaţii ruşi care dezertează: „Gata cu fătălăii!” VIDEO

Prezentatorul postului public Rusia 1, Vladimir Soloviov, propagandistul "de casă" al lui Putin, a început să fie aprig contestat în mediul online după ce a cerut în mod repetat ca dezertorii din armata rusă să primească pedeapsa capitală.

26 nov. 2022, 10:24
Propagandistul favorit al lui Putin cere pedeapsa cu moartea pentru soldaţii ruşi care dezertează: „Gata cu fătălăii!” VIDEO

Afectat de numeroasele comentarii care îi cereau să-şi demonstreze curajul în prima linia a frontului din Ucraina, propagandistul Vladimir Soloviov a avut o reacţie nervoasă şi i-a cerut producătoarei emisiunii sale să blocheze toate comentariile negative.

În imaginile difuzate de Julia Davis, jurnalistă americană, fondatoare a Russian Media Monitor, preluate de HotNews, Vladimir Soloviov, considerat propagandistul favorit al președintelui rus Vladimir Putin, începe să se răstească la membrii echipei sale.

Prezentatorul e nemulțumit de producării care nu îi blochează pe comentatorii care „îl trimit” la război în Ucraina, în contextul în care propagandistul a lăudat în repetate rânduri echipamentele primite de recruții trimiși pe front.

„V-am spus să blocați pe idioada aia Elena33! De ce nu ai blocat-o încă? Lucrezi azi sau doar te protești? Apropo, Konstantin scrie: «Arată-ți eroismul pe câmpul de luptă». Am fost acolo, nu doar o dată! Blochează-i pe toți cretinii ăștia, Pavel Lukin și alții! Toată lumea doarme aici?”, strigă Soloviov.

Citeşte şi: Mesajul lui Putin pentru comandanţii militari: „Să asigurăm în timp util forţele noastre armate cu tot ceea ce este necesar”

Tot în timpul emisiunii, Soloviov a cerut pedeapsa cu moartea pentru militarii ruși care își abandonează pozițiile militare din Ucraina.

„Cred că cea mai înaltă formă de apărare a națiunii este vital necesară, însemnând pedeapsa cu moartea, execuția prin împușcare, procese militare și tribunale militare ar trebui să funcționeze în armată. Lașii ar trebui să își ispășească vina cu sânge. Asta cred că ar trebui să se implementeze. Unități speciale, poate poliție militară care să prindă soldați armați care își abandonează pozițiile de luptă. Ne trebuie disciplină de fier în armată. Gata cu fătălăii!”, a spus Soloviov.

Citeşte şi: Volodimir Zelenski, avertisment de ultimă oră: ”Agresiunea Rusiei este îndreptată împotriva întregii Europe”