Propunere HALUCINTANTĂ a cluburilor din Liga 1. Se doreşte ELIMINAREA sancţiunii cu retrogradarea

La sediul LPF a avut loc marţi întrunirea cu reprezentanţii cluburilor din Liga I pentru discutarea problemelor concrete ivite in procesul de licenţiere, dar şi pentru formularea unor propuneri ce vor fi înaintate Federaţiei Române de Fotbal, în vederea îmbunătăţirii actualului regulament de licenţiere.

30 sept. 2014, 16:20
Propunere HALUCINTANTĂ a cluburilor din Liga 1. Se doreşte ELIMINAREA sancţiunii cu retrogradarea

Cluburile au avut posibilitatea să formuleze din timp propunerile de modificare, iar acestea au fost dezbătute în cadrul şedinţei împreună cu ceilalţi membri.

Centralizarea propunerilor şi transpunerea acestora în texte ce pot fi acceptate ca modificări ale regulamentului de licenţiere se vor realiza în perioada următoare, urmând a fi înaintate Federaţiei Române de Fotbal spre aprobare.

Citeşte şi LIGA I pentru toată lumea. TVR negociază cu LOOK TV

Potrivit unor surse din cadrul LPF, între propunerile de modificare a regulamentului de licenţiere făcute de reprezentanţii cluburilor din Liga 1 se numără eliminarea sancţiunii cu retrogradarea pentru grupările care nu obţin licenţa. Aceasta ar trebui înlocuită cu sancţiuni precum avertisment, amendă, stabilirea de termene pentru realizarea condiţiilor neîndeplite şi în ultimă instanţă depunctarea în ediţia de campionat următoare, susţin preşedinţii.