Propunere incredibilă, Dinamo l-a ofertat pe Victor Piţurcă. Acesta ar putea prelua echipa în pauza de iarnă

Vasile Miriuță a fost reconfirmat ca antrenor principal la Dinamo, după ce Claudiu Niculescu a refuzat oferta, dar actualul tehnician al roș-albilor are mari șanse să fie dat afară în pauza de iarnă.

22 nov. 2017, 20:28
Propunere incredibilă, Dinamo l-a ofertat pe Victor Piţurcă. Acesta ar putea prelua echipa în pauza de iarnă

Victor Pițurcă a fost contactat luni de oficialii lui Dinamo, pentru a-i propune funcţia de antrenor principal, dar fostul selecționer a refuzat. Realizatorii emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, au luat miercuri seara legătura cu Pițurcă, iar acesta a confirmat negocierile.

Citeşte şi Vasile Miriuţă rămâne la DINAMO. Claudiu Niculescu a refuzat oferta lui Ionuţ Negoiţă

Deși nu a dorit să intre prin telefon, Victor Pițurcă i-a povestit lui Radu Naum, realizatorul emisiunii de la Digi Sport, exact ce s-a întâmplat. Astfel, Pițurcă a spus că luni a fost abordat de către cei de la Dinamo, care i-au propus foarte insitenţi să preia imediat echipa. Ex-selecționerul a declinat însă oferta și a motivat decizia prin faptul că nu este de acord să se implice într-un proiect în mijlocul sezonului.

Însă, Pițurcă nu le-a retezat de tot speranțele celor din conducerea ”câinilor”. Tot pentru Digi Sport, Pițurcă a mai spus că dacă va fi să ajungă la Dinamo atunci o va face eventual la iarnă, adică într-o pauză de sezon.