Propunere indecentă, de jumătate de milion de dolari. Kim Kardashian a spus „Da” VIDEO

Supermodelul Claudia Schiffer a primit o propunere neobişnuită. Ea a declarat că un prinţ arab a vrut să-i ofere peste un milion de euro pentru o cină împreună, însă modelul a refuzat. Claudia Schiffer nu este însă singura vedetă care primeşte astfel de propuneri.

01 mart. 2014, 13:55

Supermodelul Claudia Schiffer a primit o ofertă inspirată parcă din filmul „Propunere indecentă”. Ea a povestit într-un interviu că un prinţ arab a vrut să o angajeze pentru a lua cina cu el. Totul pentru suma uimitoare de peste un milion de euro.

Claudia Schiffer a refuzat însă oferta. Nu la fel a făcut şi vedeta americană Kim Kardashian, care a primit 500.000 de dolari pentru a participa la Balul operei din Viena. Ea a primit această sumă din partea unui milionar austriac, în vârstă de 81 de ani.

Kim Kardashian nu l-a mulţumit pe milionar. Acesta s-a plâns că vedeta nu a respectat programul stabilit şi a preferat să filmeze pentru reality-show-ul ei.

Situaţiile sunt asemănătoare scenariului din filmele „Propunere indecentă” (anul 1993), cu Robert Redford şi Demi Moore. Miliardarul John Gage (Robert Redford) propune unui cuplu un milion de dolari, în schimbul unei nopți petrecute cu Diana (Demi Moore).