Propunerea şocantă a lui Dorin Chirtoacă: Să organizăm un CIMITIROVISION

Uimit să afle că femeile obişnuiesc să vină în ţinute elegante în cimitire, la sărbătorile religioase, Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă a făcut o propunere care i-a lăsat cu gurile căscate pe colegi şi i-a amuzat pe jurnalişti.

30 mart. 2015, 14:16
Propunerea şocantă a lui Dorin Chirtoacă: Să organizăm un CIMITIROVISION

Primarul Chişinăului este pus pe glume de când a aflat cu mirare de eleganţa femeilor cu prilejul unuia dintre cele mai triste momente, cum este înmormântarea cuiva drag. 

La ședința de luni, 30 martie, a serviciilor Primăriei Chișinău, Dorin Chirtoacă a propus organizarea unui nou concurs: Cimitirovision. „Ar trebui cumva să minimizăm activitățile incompatibile cu cimitirile, cum ar fi frigăruii și trecerea de la pomenire la chef și sărbătorire. Mâncatul în cimitir n-ar trebui să aibă loc”, a punctat edilul, citat de unimedia.info.

Citeşte şi Primarul din Chişinău, vrăjit de sânii Andreei Marin. Vezi declaraţia edilului FOTO

„Dacă tot vin în rochii de seară poate organizăm un Cimitirovision, facem și un podium acolo. Dacă vin și în pantofi cu toc înalt și nu au probleme de a circula pe acolo. Iată, pe strada pietonală e o problemă, dar printre morminte nu”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Unii funcționari ai Primăriei au remarcat altă problemă. Potrivit acestora, în noaptea de după Paștele Blajinilor în cimitire se întâmplă „minuni”. „Noaptea vin boschetarii pentru a mânca ceea ce a rămas pe morminte”, au remarcat aceștia.