Prostia se plăteşte…SCUMP: Drama femeilor care şi-au făcut operaţii estetice la preţ redus FOTO

Două femei din Texas s-au dus în mod special în Mexic, la o clinică de chirurgie estetică, pentru că acolo ştiau ele că se practică preţuri mult mai mici pentru aceleaşi servicii oferite de clinicile din SUA. Alegerea neinspirată le-a costat însă mult mai mult.

10 iul. 2013, 16:55

Două femei din Texas au mers în Mexic, la o clinică din Tijuana, pentru a-şi face chirurgie plastică pe bani mai puţini decât în ţara lor, dar regretă acum decizia pe care au luat-o şi îi avertizează şi pe alţi amatori să nu facă greşelile pe care le-au făcut ele.

Mimi Valdez şi nepoate ei, Chrissy, au vrut să economisească nişte bani şi, în acelaşi timp, să fie mai frumoase. Cele două femei au mers în Tijuana, la Spitalul Ierusalim, pentru a face operaţii estetice.

Citeşte şi: Poveştile de groază ale unui manechin care a făcut 350 de operaţii estetice

Mimi reuşise să slăbească 59 de kilograme, dar pierderea de greutate făcuse să îi atârne pielea rămasă ca surplus în zona abdomenului. Femeia fusese ispitită de preţul mic promis de specialiştii clinicii din Mexic: „numai” 5.000 de dolari pentru a scăpa de surplusul de piele. Potrivit Societăţii Americane a Chirurgilor Plasticieni, această sumă este preţul mediu care se practică pentru operaţii similare şi în SUA, dar  nu include şi anestezicele administrate pacientului, spitalizarea sau alte facilităţi, scrie Daily Mail.

După operaţie, Mimi a început să se simtă foarte rău. „Când am fost la mătuşa mea, la spital, medicii mi-au spus că nu ştiu dacă o pot salva”, a povestit nepoata ei, Chrissy. Din fericire, Mimi a reuşit să supravieţuiască.

Citeşte şi: Coşmarul unui bărbat care a vrut să îşi repare nasul: „Este mai rău decât dacă aş fi murit”

Chrissy la rândul ei aspira la nişte sâni mai mari. Şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor la aceeaşi clinică, dar când i s-au scos bandajele, a constatat că pielea îi atârna prin locurile unde i se făcuseră inciziile.

Femeile s-au întors în Statele Unite, unde au primit îngrijiri medicale corespunzătoare. Ele vor să dea în judecată clinica la care au fost mutilate, deşi nu sunt convinse că vor avea câştig de cauză, deoarece spitalul nu a recunoscut că le-ar fi avut vreodată ca paciente, mai scrie publicaţia britanică.

Dar oricum va fi, Mimi şi Chrissy vor în primul rând să nu se mai păcălească şi alte femei cum s-au păcălit ele şi de aceea au făcut public cazul lor.