Prostituate pentru Elefanţi. Ivorienii acuză că naţionala ţării lor a devenit un bordel

Publicat: Joi, 03 Aprilie 2014 17:50 // Actualizat: Joi, 03 Aprilie 2014 17:50 // Sursa: romaniatv.net

Jucătorii din selecţionata de fotbal a statului Cote d'Ivoire, supranumiţi "Elefanţii", au adus prostituate în camerele lor, înaintea meciului amical cu Belgia, disputat luna trecută, a dezvăluit joi săptămânalul sportiv ivorian Abidjan Sports.

"Grupul ivorian şi-a oferit o noapte albă luni, 3 martie, în hotelul său din Bruxelles. Mai mulţi jucători au profitat de nepăsare pentru a introduce în camerele lor prostituate", scrie Abidjan Sports.

Cele două reprezentative au terminat la egalitate, 2-2, partida din capitala belgiană.

Federaţia de fotbal din Cote d'Ivoire, chestionată de AFP, a calificat drept "acuzaţii mincinoase" aceste informaţii.

"La Bruxelles, am fost cazaţi într-un cartier de lux, în apropierea instituţiilor Uniunii Europene, o zonă securizată, în care este interzis acest gen de practici", a precizat Eric Kacou, responsabilul serviciului comunicare din cadrul federaţiei ivoriene.

Ziarul redă, totodată, afirmaţiile unuia dintre Elefanţi, care afirmă că "selecţionata naţională a devenit un bodel" şi îi acuză pe conducători că nu iau nicio măsură.

"Deja la New York, anul trecut în august, jucătorii au primit vizita unor prostituate, înaintea meciului amical cu Mexic (scor 1-4). Reuniunile şi amenzile nu servesc la nimic, deoarece acest lucru continuă. La Abidjan, acasă, este şi mai grav. Nu am nimic împotriva selecţionerului Sabri Lamouchi, însă nu are nicio autoritate asupra grupului", a spus internaţionalul respectiv, al cărui nume nu a fost dezvăluit de Abidjan Sports.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 apr 17:58
...

Jucătorii din selecţionata de fotbal a statului Cote d’Ivoire, supranumiţi...
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H