Prostituatele strică bugetele primăriilor. Cum îi ruinează pe edili

Situaţie uluitoare provocată de prostituatele de pe Valea Oltului. Autorităţile din mai multe localităţi vâlcene acuză că bugetele le sunt decimate de cele care practică cea mai veche meserie din lume. Şi asta pentru că postituate au de plătit amenzi de sute de mii de lei, care figurează ca venituri la bugetele locale.

06 oct. 2014, 08:51
Prostituatele strică bugetele primăriilor. Cum îi ruinează pe edili

Primarii localităţilor aflate pe Valea Oltului sunt deosebiţi de supăraţi pentru că nu pot recupera banii proveniţi din amenzile date prostituatelor, dar şi celor care comit infracţiuni silvice, potrivit România TV.

Conform legii, aceşti bani reprezintă venituri care intră în bugetul localităţilor. Din cauza acestor venituri, primarii spun că sunt refuzaţi atunci când solicită fonduri de la Ministerul de Finanţe. Problema o reprezintă faptul că aceşti bani se regăsesc doar pe hârtie, nu şi în conturile primăriilor, şi asta deoarece nici prostituatele, nici cei care taie ilegal lemne, nu vin să-şi plătească amenzile.

Sumele sunt deosebit de mari. Primarul localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, spune că doar din amenzile acordate prostituatelor ar avea de recuperat nu mai puţin de 400.000 de lei. Despre o sumă destul de mare vorbeşte şi primarul localităţii Câineni, 270.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Româncele, cele mai căutate prostituate în bordelurile din Elveţia