Prostituatele UMFLĂ PIB-ul. Uniunea Europeană ia în calcul şi ramurile ECONOMIEI NEGRE

Publicat: Miercuri, 27 August 2014 14:44 // Actualizat: Miercuri, 27 August 2014 15:12 // Sursa: romaniatv.net

O directivă europeană stipulează că, pentru o estimare corectă a Produsului Intern Brut, trebuie avute în vedere şi astfel de ramuri ale economiei negre, între care prostituţia, contrabanda şi traficul cu droguri.

Este vorba despre o directivă europeană care va intra în vigoare din luna septembrie. Conform acestei directive, pentru calcularea corectă a PIB-ului ţărilor din Europa trebuie avute în vedere şi ramurile economiei negre, cum ar fi prostituţia, traficul cu droguri şi contrabanda, potrivit România TV.

Referitor la practicarea prostituţiei, în perspectiva noii directive, autorităţile române vor fi nevoite să facă o estimare a numărului de prostituate, dar şi a clienţilor pe care aceatea le au pe zi sau pe lună, urmând să se stabilească marja de preţ pe care acestea o cer. Astfel se va putea aproxima valoarea acestei ramuri a economiei negre.

Citeşte şi Eurostat: Economia României a crescut peste media Uniunii Europene

În mod asemănător se va proceda şi în cazul contrabandei cu ţigări, dar şi cu traficul cu droguri, urmând să se facă o estimare cât mai apropiată de realitate a aşa-numitei "pieţe negre" din România.

 

 

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
directivă europeană economie neagră PIB produsul intern brut prostituate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 aug 16:34
...droguri, urmând să se facă o estimare cât mai apropiată de realitate a aşa-numitei “pieţe negre” din România. >>>>Citeste tot >>>> ...
27 aug 15:20
...trebuie avute în vedere şi astfel de ramuri ale economiei negre, între care prostituţia, contrabanda şi traficul …read more ...
27 aug 14:54
... O directivă europeană stipulează că, pentru o estimare corectă a Produsului Intern Brut, trebuie avute...
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H