Protecţia Consumatorului, descoperire halucinantă într-o gară. Vezi unde au găsit inspectorii un lighean cu carne

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Braşov au găsit, joi, în timpul unui control, în toaleta Gării Făgăraş, un lighean cu carne care urma să fie preparată pe un reşou vechi, angajaţii gării oferind informaţii contradictorii şi susţinând că o preparau pentru consumul propriu.

28 ian. 2016, 16:31
Protecţia Consumatorului, descoperire halucinantă într-o gară. Vezi unde au găsit inspectorii un lighean cu carne

Joi, au fost făcute controale în mai multe locuri din Făgăraş, cele mai grave nereguli fiind găsite în gara din localitate.

„Pe lângă nereguli legate de lipsa afişajelor de informare a călătorilor, geamuri sparte, condiţii improprii în gară, am găsit şi nereguli grave în toaleta gării, unde se prepara carne pentru consum. Am găsit un lighean cu carne şi un reşou foarte vechi, iar când i-am întrebat pe angajaţi ce este cu acea carne, am primit informaţii contradictorii. Doamna care se ocupa de toaletă a spus că era pentru consum propriu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Susanu.

De asemenea, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au făcut controale la supermarket-uri, la o piaţă agroalimentară, la o grădiniţă de stat şi la taximetrişti.

În piaţa agroalimentară verificată s-a descoperit un spaţiu de cazare total impropriu, cu camere cu igrasie, paturi murdare şi mucegăite şi foarte multă mizerie. Pensiunea respectivă nu avea niciun fel de autorizaţie şi nu se ştie cu siguranţă dacă aparţine Primăriei Făgăraş sau administratorului pieţei, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Veste bună pentru toţi românii. S-a modificat legea pentru Protecţia Consumatorului