Protest al pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport. Exerciţii, pe muzică, în centrul oraşului Oradea VIDEO

Mai multe zeci de sportivi şi pasionaţi de fitness au protestat, joi seară, la Oradea, faţă de închiderea sălilor de sport. Participanţii la protest fac exerciţii, pe muzică, şi afirmă că închiderea sălilor dăunează sănătăţii.

01 apr. 2021, 20:49
Protest al pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport. Exerciţii, pe muzică, în centrul oraşului Oradea VIDEO

Protest al pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport. Potrivit www.ebihoreanul.ro, câteva zeci de sportivi şi pasionaţi de fitness au protestat, joi seară, în Piaţa Unirii din Oradea şi fac, pe muzică, diverse exerciţii şi antrenamente în semn de protest faţă de închiderea sălilor de sport din oraş. Participanţii cred că închiderea sălilor dăunează sănătăţii.

Protest al pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport

Participanţii au adus cu ei echipamente specifice pentru sporturi de contact, cum ar fi Mixed Martial Arts, în timp ce alţii au făcut exerciţii ceva mai accesibile, cum ar fi genuflexiunile.  Totodată, în Piaţa Unirii au fost duse şi greutăţi de tot felul pentru exerciţii de forţă, dar şi alte aparate folosite de obicei în sălile de fitness.

Flash mob-ul a fost iniţiat de luptătorul orădean Alexandru Lungu, militant anti-mască şi anti-restricţii, care a subliniat că închiderea sălilor dăunează sănătăţii. Cei care au răspuns apelului lui Alexandru Lungu sunt mai ales adolescenţi şi tineri. Unii – probabil elevi de-ai „Muntelui Bihorului” – şi-au adus cu ei echipamente specifice pentru sporturi de contact, cum ar fi Mixed Martial Arts, în timp ce alţii au făcut exerciţii ceva mai accesibile, cum ar fi genuflexiunile. „Am venit să facem sport în aer liber pentru că nu mai avem unde să-l facem. Trebuie să tragem un semnal de alarmă: nu e bine să oprim sportul, pentru că vor fi mai mulţi bolnavi. Sportul creşte oameni sănătoşi, educă tineretul, îl face mai viguros. Mi se pare o greşeală să opreşti sportul”, a declarat Alexandru Lungu.

Carmen Avram sare în apărarea protestatarilor: Oamenii ies din case de disperare. Guvernul calcă pe cenuşă, la propriu câteodată, pentru că le ard spitalele!