Protest cu coroană mortuară la uşa Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti: „Educație trecută în Online – odihnă veșnică”

Profesorul universitar Corneliu-Liviu Popescu a ales o metodă inedită de a protesta față de măsura Consiliului Facultății de Drept din București de a refuza reluarea activității didactice în sălile de curs. Profesorul a depus o coroană de flori la intrarea în Facultate Drept a Universităţii din Bucureşti, pe care a scris: 'EDUCAȚIE TRECUTĂ ÎN ONLINE - ODIHNĂ VEȘNICĂ!'

01 mart. 2021, 17:02
Protest cu coroană mortuară la uşa Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti: „Educație trecută în Online – odihnă veșnică”

Profesorul Corneliu Liviu Popescu a depus coroana mortuară la ușa Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti în semn de protest față de decizia Consiliului Facultății de a continua cursurile și examenele online.

„Stimate Colege, Stimati Colegi,

In urma deciziei Consiliului Facultatii de a refuza reluarea activitatii didactice in prezenta, am comandat o coroana mortuara pe care scrie: ”EDUCATIE TRECUTA IN ONLINE – ODIHNA VESNICA”, insotita de semnatura mea.

Maine (luni) dimineata la ora 8, inainte sa incep cursul online la ora 9 (eu imi tin toate cursurile online din biroul de la Facultate, iar nu de acasa sau de la cabinetul de avocat), voi depune coroana de flori pe treptele Facultatii, langa intrare.

Am cardul bancar cu mine, in cazul in care, la sesizarea conducerii Facultatii sau a Universitatii, voi fi amendat de politie sau de jandarmerie. Sunt, de asemenea, pregatit sa ma apar daca voi fi trimis in fata comisiei de disciplina sau a comisiei de etica.

Cu distinse salutari,

Prof. Corneliu-Liviu Popescu”, se arată în mesajul cadrului didactic.

 


loading...