Protest de amploare în România din cauza restricțiilor impuse. Diana Șoșoacă, în fruntea revoltei din Capitală: Nu mă las până când oamenii nu sunt demiși! Galerie FOTO

România e pe un butoi de pulbere după ce în ziua recordurilor la secțiile ATI COVID au ieșit în stradă mii de români.

20 mart. 2021, 17:41

Protest de amploare în România din cauza restricțiilor impuse. Mai multe proteste împotriva măsurilor anticovid au loc sâmbătă în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, în aceeaşi zi în care s-au raportat cele mai multe cazuri la secţiile ATI.

Protest de amploare în România din cauza restricțiilor impuse. Diana Șoșoacă, în fruntea revoltei din Capitală: Nu mă las până când oamenii nu sunt demiși! Galerie FOTO impresionantă!

Protestele au loc în ziua în care autorităţile au anunţat că la ATI sunt internate 1.324 de persoane, un număr record de la începutul pandemiei.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 6.096 de infectări noi, iar 112 oameni au murit.   Printre participanţii la manifestaţie s-au regăsit Adriana Bahmuţeanu, Luis Lazarus, dar şi senatorul Diana Şoşoacă, fost membru AUR, care susţine că „nu există pandemie”.

VEZI TOATE DETALIILE ÎN LIVE-UL DE PE PAGINA DE FACEBOOK de AICI

”Grupul pentru vaccinare nu are nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei și absolut toți fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicității ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui să conducă această așa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poți să cerifici o pandemie până nu descoperi că în propria țară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislație. Nu mă las până nu sunt demiși acești oameni și nu vom avea niște profesioniști. Justiția lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptății” a spus Diana Șoșoacă în Piața Victoriei.

Alţi protestatari din Capitală s-au adunat în Piaţa Universităţii, urmând apoi să pornească în marş către Parcul Izvor.

Proteste au loc şi la Cluj, acolo unde printre participanţi se regăseşte liderul AUR George Simion. Alte manifestaţii similare mai au loc la Braşov, Galaţi şi Constanţa.

Citește și: Proteste în Capitală faţă de restricţii şi portul măştii de protecţie. Sute de oameni s-au adunat în faţa Guvernului şi la Piaţa Universităţii


loading...
Partenerii noștri