Protest de amploare la CEDO! Mai mulți români în greva foamei își cer drepturile: ”Uite cum stăm aici”

Mai mulți români au intrat în greva foamei și protestează în fața sediului CEDO. Oamenii își cer drepturile și spun că își vor pământurile înapoi.

19 mart. 2024, 12:16
Protest de amploare la CEDO! Mai mulți români în greva foamei își cer drepturile: ”Uite cum stăm aici”
Protest de amploare la CEDO!

Protest de amploare la CEDO! Românii sunt extrem de supărați și spun că au venit de la mii de kilometri să se înscrie pe liste pentru a discuta cu reprezentanții CEDO despre problemele pe care le au.

Citește și Sindicatele din Cultură amenință că declanșează toate tipurile legale de protest: „Această categorie de salariaţi este de mulţi ani Cenuşăreasa Culturii”

Protest de amploare la CEDO!

Pe pagina de Facebook ”Legea Codrului” a fost postat un filmuleț în care potestatarii sunt surprinși în timp ce dorm înveliți în mai multe pături chiar lângă sediul CEDO de la Strasbourg.

”Suntem în fața Curții Europene pentru Drepturile Omului. Aici avem niște români care au venit de la 2.000 de km să se înscrie pentru a discuta cu cei care reprezintă drepturile omului și să își spună ofurile. Doar români milogi. Aici stăm, indiferent cât ne-o da Dumnezeu zile, atât vom sta aici. S-au stins luminile din jur ca să nu putem să vă arătăm în ce condiții au ajuns românii să își ceară drepturile”, spun protestatarii.

Potestatarii români sunt nemulțumiți și spun că au ales să își petreacă noaptea în fața sediul Curții Europene a drepturilor Omului, deoarece cu o zi înainte niciun reprezentant al instituției nu a dorit să stea de vorbă cu ei.

Aceștia au subliniat că nu renunță și că vor rămâne acolo până când cineva le va asculta oful.

”Suntem sclavi în propria noastră țară. Treziți-vă români. Țara noastră a fost vândută la străini. Rușine să vă fie, ticăloșilor care de 30 de ani v-ați bătut joc de țară. Asta este România la ora actuală, asta este poporul român, asta este demnitatea românilor. Treziți-vă români! Mai avem o șansă să dispară acești ticăloși din țară”, a mai spus unul dintre protestatari.

Citește și Taximetriştii protestează din nou în Piaţa Constituţiei din București – VIDEO