Protest din cauza shaormeriei, scandal la primărie

Publicat: Vineri, 08 Iulie 2016 09:45 // Actualizat: Vineri, 08 Iulie 2016 09:45 // Sursa: romaniatv.net

Scandal de proporţii la Năvodari! Zeci de oameni au ieşit în stradă, revoltaţi că proprietarul unui fast-food îşi extinde afacerea ocupând spaţiul liber dintre blocuri. Oamenii au mers la primărie pentru a cere explicaţii, însă acolo s-au luat la ceartă cu poliţiştii locali.

Tot scandalul a pornit după ce, spun oamenii, patronul unei shaormerii a început să ridice o terasă în parcarea unde ei îşi lasă maşinile. Sătui şi de mirosul venit de la fast food şi de gălăgia din timpul nopţii, oamenii au făcut mai multe plângeri la Primărie.

Potrivit România TV, nervoşi că nu s-a luat nicio măsură, locatarii s-au strâns în faţa primăriei să ceară explicaţii. Pentru a-i calma, poliţiştii locali au mers în control la fast food-ul cu pricina. Au găsit mai multe nereguli şi l-au amendat pe proprietar.

Proprietarul shaormeriei spune că primăria i-a dat autorizaţie pentru construcţia terasei. Locatarii sunt însă decişi să continue presiunile până când acesta va renunţa la planurile de extindere.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fast-food Năvodari Protest shaormerie shaorma
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 iul 10:05
...stradă, revoltaţi că proprietarul unui fast-food îşi extinde afacerea ocupând spaţiul liber dintre blocuri. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
08 iul 10:04
... Scandal de proporţii la Năvodari! Zeci de oameni au ieşit în stradă, revoltaţi că...
08 iul 10:01
...Ian 02, 2017Protest din cauza shaormeriei, scandal la primărievin, Iul 08, 2016...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H