PROTEST la Drobeta Turnu Severin. Angajaţii unei companii de stat intrată în faliment cer demisia lui Cioloş VIDEO

Angajaţii unei companii de stat din Drobeta Turnu Severin, neplătiţi de jumătate de an, îi cer în stradă demisia lui Dacian Cioloş. Oamenii scandează furioşi în faţa Prefecturii şi spun că românii au ajuns sclavii lui Iohannis şi Cioloş, informează România TV.

29 sept. 2016, 10:10
PROTEST la Drobeta Turnu Severin. Angajaţii unei companii de stat intrată în faliment cer demisia lui Cioloş VIDEO

Disperarea i-a scos din nou în stradă pe angajaţii Uzinei de Apă grea din Drobeta Turnu Severin. De jumătate de an nu au mai văzut niciun ban din partea companiei care a intrat în faliment. Sătui de minciunile autorităţilor locale, furia lor se îndreaptă acum spre tehnocraţi şi preşedinte.

Nu mai avem ce mânca, Guvernul nu-l interesează, vorba aia, dacă se plimbă ei îşi pun la salarii, îşi pun la pensii suplimentare îşi iau apartamente… Guvernul Cioloş spune că nu-l interesează. O să trecem şi la greva foamei că nu se mai poate, o să ne luăm copiii de la şcoală, venim cu ei, o să ne legăm cu lanţuri pe-aicea„, a spus o femeie.

Blocul Național Sindical amenință cu plângeri penale nominale dacă nu se găsește o soluție pentru rezolvarea situaţiei de la Turnu Severin.

Citeşte şi PROTEST EXTREM la Guvern. Un bărbat a vrut să se sinucidă