Protest inedit al consilierilor locali PDL din Râmnicu Vâlcea. Au purtat tricouri cu „Taci dracu’ din gură”

Consilierii locali PDL de la Râmnicu Vâlcea au protestat în timpul şedinţei faţă de primar. Membri consiliului au purtat tricouri pe care au inscripţionat mesajul: "Taci dracu' din gură", declarând că replica a fost folosită de primar într-o discuţie cu un cetăţean care îi cerea demisia. Un preot a calmat spiritele din timpul şedinţei de Consiliu Local cu o rugăciune.

07 oct. 2013, 16:08
Protest inedit al consilierilor locali PDL din Râmnicu Vâlcea. Au purtat tricouri cu „Taci dracu’ din gură”

Protest inedit la şedinţa de Consiliu Local de la Râmnicu Vâlcea. Consilierii PDL au îmbrăcat tricouri pe care au înscripţionat mesajul „Taci dracu’ din gură”. Ei au protestat faţă de primar, care ar fi folosit această replică într-o discuţie cu un cetăţean, potrivit România TV.

Mesajul de pe tricourile consilierilor locali din partea PDL era adresat primarului. Replica ar fi fost folosită de Emilian Frâncu într-o discuţie cu un cetăţean care i-a cerut demisia după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Acesta i-a cerut demisia de onoare, s-a simţit foarte jignit şi i-a spus chiar asta, să tacă dracului din gură”. Noi suntem solidari cu acel cetăţean„, a declarat Cosmin Constantinescu, consilier PDL.

Citeşte şi Primarul suspendat din Rm. Vâlcea, condamnat la patru ani cu suspendare pentru corupţie

Primarul susţine că a fost apostrofat de o persoană, dar că nu i s-a adresat cu acest mesaj. Ca să calmeze spiritele, un preot, prezent în sală, i-a îndemnat pe toţi la rugăciune.

Nu. Nu. I-am spus du-te aşa de aici. Era firecsc, era o chestiune pe care orice om normal ar fi făcut-o ca să scape de cineva într-un moment în care voia să fie în intimitatea familiei„, a explicat Emilian Frâncu, primarul oraşului Râmnicu Vâlcea.