Protest mut în faţa PSD Sibiu împotriva OUG care modifică legile justiţiei VIDEO

Publicat: Miercuri, 17 Octombrie 2018 12:45 // Actualizat: Miercuri, 17 Octombrie 2018 12:45 // Sursa: romaniatv.net

Comunitatea ”Vă vedem din Sibiu”, care organizează din decembrie 2017, aproape fără întrerupere, un protest mut în faţa sediului PSD Sibiu, a transmis că ”OUG 92 reprezintă un nou atac la adresa justiţiei independente şi a instituţiilor anticorupţie”. ”Chiar dacă suntem obosiţi şi nu mai dorim să auzim de ce nouă metodă a mai găsit Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a-şi servi clienţii politici, acest lucru nu schimbă în niciun fel gravitatea situaţiei”, au transmis reprezentanţii comunităţii. La ora 12.00 a început un nou protest în Sibiu.

”OUG 92 reprezintă un nou atac la adresa justiţiei independente şi a instituţiilor anticorupţie. Actualul guvern şi parlament lucrează neobosite de aproape 2 ani pentru salvarea lui Liviu Dragnea de la sentinţele care îl aşteptă în mai multe cazuri de corupţie, distrugând în acest proces sistemul de justiţie din România. Chiar dacă suntem obosiţi şi nu mai dorim să auzim de ce nouă metodă a mai găsit Ministrul Justiţiei Tudorel Toader pentru a-şi servi clienţii politici, acest lucru nu schimbă în niciun fel gravitatea situaţiei”, au scris, miercuri, pe pagina de Facebook, reprezentanţii comunităţii ”Vă vedem din Sibiu”.

Aceştia au început, la ora 12.00, un nou protest mut în faţa sediului PSD Sibiu. ”Ne întâlnim şi astăzi în această nouă zi neagră a democraţiei româneşti, în Zona liberă de corupţie Sibiu, pentru a ne reitera sprijinul pentru o justiţie independentă şi pentru lupta anticorupţie”, au mai scris reprezentanţii comunităţii.

Din decembrie 2017, aproape fără întrerupere, sibienii se întâlnesc la ora 12.00 peste drum se sediul organizaţiei judeţene a PSD Sibiu şi protestează mut pentru 15 minute.

S-au alăturat protestului, de-a lungul timpului, mai mulţi politicieni din opoziţie, artistul Dan Perjovschi, dar şi filosoful Mihai Şora.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
OUG legi justitie. OUG 92 protest Sibiu PSD Sibiu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
25 Jan
noapte -5 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H