Protest pe roţi faţă de Guvernul Tudose, în jurul Palatului Parlamentului

Un "protest pe roţi” faţă de Guvernul Tudose şi faţă de măsurile luate de acesta a avut loc joi în jurul Palatului Parlamentului, în timp ce este dezbătută şi votată moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

23 nov. 2017, 04:41
Protest pe roţi faţă de Guvernul Tudose, în jurul Palatului Parlamentului

Potrivit anunţului de pe Facebook, participanţii au fost aşteptaţi joi, de la ora 10.30, la Parlament, pe Calea 13 septembrie, cu maşini, motociclete şi biciclete, după care, la ora 11.00, au plecat în marş în jurul clădirii, cu 10 kilometri pe oră, pe prima bandă. Pe partea stângă a maşinilor a fost afişat un mesaj – un banner care să fie vizibil pentru restul participanţiilor la trafic care merg pe celelalte benzi de circulaţie.

Organizatorii spun că independenţa sistemului de justiţie este „sub asalt”, modificările Codului fiscal duc mediul de afaceri şi economia într-un „haos total”, iar proiectul de lege referitor la ONG-uri arată dezinteresul şi ura faţă de organizaţiile neguvernamentale.

„Pentru toate aceste măsuri şi multe altele, pentru învrăjbirea cu bună ştiinţă a diferitelor segmente ale societăţii, pentru incompetenţa şi abuzul promovate de coaliţia PSD-ALDE, #REZISTENTA a solicitat public în data de 8 noiembrie demisia Guvernului Tudose şi a principalilor vinovaţi pentru actuala stare de fapt – domnii Dragnea şi Tăriceanu – din funcţiile de preşedinţi ai celor două Camere ale Parlamentului. Ne menţinem această solicitare şi în consecinţă susţinem moţiunea de cenzură promovată de PNL şi USR împotriva Guvernului Tudose, moţiune care urmează a fi votată in Parlament, mâine începând cu ora 11.00”, spun organizatorii.

loading...