Protest sub formă de petrecere la Timişoara. Chiriaşii unor ANL-uri, nemulţumiţi că nu-şi pot cumpăra locuinţele

Publicat: Vineri, 18 Martie 2016 09:05 // Actualizat: Vineri, 18 Martie 2016 11:33 // Sursa: romaniatv.net

Protest inedit la Timişoara, unde zeci de locuitori, chiriaşi ai unor blocuri ANL, au ieşit în strada nemulţumiţi că primăria refuză să le intabuleze apartamentele și astfel, îi împiedică să le cumpere. Acţiunea de protest a fost sub forma unei petreceri cu tematica "Alungat din ţara mea".

În încercarea de a face haz de necaz, chiriaşii, împreună cu copiii lor, au organizat un protest-petrecere, cu tematica "Alungat din ţara mea".

"Ne duc la limita disperării ne împing la imigrare", a declarat organizatorul protestului.

Oamenii care de 6 ani locuiesc în aceste blocuri ANL din Timişoara spun că au ajuns la capătul puterilor. Asta pentru că, nu reuşesc să îşi cumpere locuinţele pentru care au plătit chirie, întrucât autorităţile locale nu le intabulează.

"Vrem să cumpărăm şi nu reuşim atâta timp cât am beneficiat de acest program numai noi ştim cum şi e trist...copilul meu chiar îşi doreşte acest apartament zice că e primul lui cămin", a spus unul dintre protestatari.

"Am ajuns la capătul răbdării nu ni se pare corect să plătim nişte chirii umflate...am dori să ne plătim ratele nu această chirie fabuloasă...avem de gând să ajungem chiar în instanţă", a declarat un alt protestatar timişorean.

Protestatarii îi acuză pe reprezentanţii primăriei că nu intabulează locuinţele pentru că ar pierde 120 de mii de euro pe an, bani din chiriile plătite de locatari.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANL chiriasi protest protest inedit Timişoara
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 mar 09:18
... Protest inedit la Timişoara, unde zeci de locuitori, chiriaşi ai unor blocuri ANL, au ieşit...
1
EUR
4.7287
RON
21 Jun
noapte 19 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H