Protestatari plătiţi să scandeze împotriva lui Cristian Piedone VIDEO

Protestatari plătiţi pentru a striga ce trebuie la manifestările din stradă după tragedia din Colectiv. Într-o înregistrare trimisă de un telespectator România TV, se vede clar cum cineva plăteşte mai multe persoane să strige împotriva fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

05 nov. 2015, 06:57
Protestatari plătiţi să scandeze împotriva lui Cristian Piedone VIDEO

Într-un filmuleţ trimis la România TV este surprins momentul în care un bărbat îi dă mai mulţi bani unei persoane, bani pe care să îi distribuile „săracilor”. În schimbul banilor, falşii manifestanţi trebuie să strige lozinci împotriva lui Cristian Pierdone.

Dialogul dintre cei doi este redat mai jos:

Tu ai dat banii la ăia?

Da mă, sunt daţi banii.

Mă, sigur? Uite, ia şi mai dă-le şi la săracii ăia… Să strige „Jos, Piedone!” Eu am făcut, voi ce aţi făcut?

Nu, nu, nu, am oamenii pregătiţi pe la metrou.

Jos Piedone, da?„.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, căruia mii de oameni i-au cerut în stradă să plece, în urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat. Piedone a declarat, miercuri, că îşi asumă vina morală pentru tragedia din clubul Colectiv, iar pentru vina legală, lasă justiţia să se pronunţe, menţionând că este „de profesie om”. Cristian Popescu Piedone era primar al Sectorului 4 al Capitalei din 2008.

Premierul Victor Ponta a anunţat şi el, miercuri, că îşi depune mandatul şi că speră că demisia Guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă, adăugând că este nevoie de soluţii raţionale.

Miercuri seară, peste 25.000 de bucureşteni au protestat în centrul Capitalei, cerând demisia primarului Cristian Popescu Piedone, pe care îl fac responsabil de tragedia din clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4, care funcţiona fără autorizaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.