Proteste în Piaţa Victoriei, după cererea de revocare a lui Augustin Lazăr: „Tudorele, fă ceva! Da-ţi-ai tu demisia!” VIDEO

Mai multe persoane au început să se adune miercuri seara, după ora 20.00, în Piaţa Victoriei, după ce Tudorel Toader a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.

24 oct. 2018, 18:20
Proteste în Piaţa Victoriei, după cererea de revocare a lui Augustin Lazăr: „Tudorele, fă ceva! Da-ţi-ai tu demisia!” VIDEO

În Piata Victoriei se aflau la ora 21.30 aproximativ 150 de persoane, care scandau „Tudorele, fă ceva! Da-ţi-ai tu demisia!”. Protestatarii au adus cu ei fotografii ale lui Augustin Lazăr şi Laura Codruţa Kovesi.

Protestul a fost anunțat pe reţelele de socializare, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.

Citeşte şi Augustin Lazăr, cu lacrimi în ochi la finalul declaraţiei de presă

Corupţia Ucide şi Rezistenţa au făcut apel, pe Facebook, către oameni să iasă în Piaţa Victoriei pentru a-l susţine pe Augustin Lazăr. Protestul a fost anunțat pentru ora 20:00.

Unul dintre puţinii oameni oneşti şi curajoşi în fata politicianismului, Procurorul General, Augustin Lazăr, este azi înlăturat de Tudorel Toader, ministrul justiţiei, un personaj politic pus de PSD-ALDE. Mai devreme a fost declanşată procedura de revocare din funcţie. În ce fel de ţară vrei să trăieşti? Hai ACUM în stradă!„, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului „Augustin Lazăr revocat. Acum în stradă! Ieşim pentru Justiţie!”.